Connect with us

INTERVIU

INTERVIU cu Tristan D. Lalla (Damien Sanders) și Jordan Connor (Matteo Rey) din serialul Asistenți Medicali

Published

on

Foto Credit: DIVA

            Unul dintre cele mai noi seriale medicale revine la DIVA în septembrie cu un sezon premieră în România. Sezonul doi al serialului Asistenți medicali urmează să fie difuzat din 5 septembrie, duminica, de la ora 20:00.

 

În noile episoade, cei cinci asistenți medicali începători revin la datorie în prima linie împotriva pandemiei: Grace Knight (Tiera Skovbye), Ashley Collins (Natasha Calis), Keon Colby (Jordan Johnson-Hinds), Nazneen Khan (Sandy Sidhu) și Wolf Burke (Donald MacLean Jr.) sunt gata de acțiune. Spitalul St. Mary devine scena unor situații tensionate, schimbări de personal și povești ce merită știute.

 

La ce se pot aștepta fanii de la sezonul 2 ?

Tristan D. Lalla (Damien): Personajul meu este mult mai prezent. Are parte de mai multă interacțiune și mai multă dramă. Are parte și de multă distracție, încearcă să se detașeze și are parte de experiențe foarte frumoase. Noul sezon se mișcă diferit, personajele sunt puse în situații noi pentru un astfel de serial, iar viața de spital mi se pare că este redată foarte real. Este ca un spital adevărat, dar la televizor.

 

Jordan Connor (Matteo): Sezonul doi aduce noi probleme, este un mesaj de incluziune, comunitatea profesională crește, observăm dinamici familiare, cred că este un sezon ce merită urmărit!


Există noi fire narative, relații și iubiri în sezonul 2 ?

Tristan D. Lalla (Damien): Mi se pare că în acest sezon este mult mai multă implicare emoțională, a fost și în primul sezon, dar acum pare că este mult mai multă. Accentul pică mult pe felul în care asistenții trebuie să descopere cum să facă față vieții de spital și să renunțe la o parte din ei și să controleze mai bine felul în care gestionează conflictul dintre emoțiile lor și profesia lor. Cred că este despre echilibru și provocare, este despre echilibrul între a-ți face treaba bine și a pune la îndoială moralitatea anumitor decizii. Acolo se întâmplă magia!

 

Jordan Connor (Matteo): Cred că marile provocări ale sezonului doi sunt: conflictul cu noul șef al asistentelor și situațiile complicate, personale și profesionale, prin care vor trece asistenții medicali. Sigur că vor exista și noi povești de dragoste în sezonul doi, dar vor exista și conflicte pe măsură, multe relații vor fi puse la încercare. Unele relații se destramă, altele evoluează frumos.

Advertisement

 

Pe ce elemente mizează sezonul doi, pentru a convinge publicul să îl urmărească ? 

Jordan Connor (Matteo): Eu sunt sigur că poveștile personajelor și dinamica dintre ei sunt ingredientul principal care va aduce publicul în fața televizoarelor. Toată lumea este curioasă cum vor ieși din noile încurcături personale și profesionale. 

 

Cum se indentifică publicul cu serialul Asistenți medicali

Jordan Connor (Matteo): Cred că este foarte interesant pentru public să vadă ce se întâmplă în spital. Toată lumea a fost măcar odată la un spital. Acest serial arată chiar ce se întâmplă dincolo de interacțiunea cu pacienții. Da, sunt personaje fictive, dar redau viața acestor profesioniști. Cred că vor avea un respect mai mare pentru asistenții medicali după ce vor vedea acest serial.


Cum te simți să interpretezi un lucrător din prima linie chiar în timpul pandemiei ? 

Tristan D. Lalla (Damien): Eu știu foarte bine ce înseamnă munca de asistent medical. Mama mea, bunica mea, verișoarele mele, sunt asistente medicale. Știu ce înseamnă stresul și apăsarea acestei profesii. O vedem pe ele. Uneori, înainte de pandemie, mergeam în spital și urmăream asistenții medicali și le observam starea emoțională și tensiunea din corp, în felul în care priveau și se mișcau. Am văzut cum mama venea de la spital și își lăsa hainele de stradă într-un colț și se schimba pentru a o proteja pe bunica mea. Grija și dedicația pe care acești oameni o au pentru semenii lor, este fantastică. Aceasta latură am vrut să o redau în rolul meu. Sper că o să vă placă!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending