Connect with us

Astăzi stăm de vorbă cu Diana Munteanu, vedeta Antena 1 și co-moderator al emisiunii „Bravo România!”, alături de Liviu Vârciu. Diana ne-a povestit cum decurg filmările pentru show-ul de divertisment și care sunt provocările și emoțiile pe care i le aduce acesta, dar a povestit în exclusivitate pentru Radar de Media și câteva aspecte din viața sa personală. Sunteți curioși? 

Iată răspunsurile vedetei:

 

„Bravo România” s-a bucurat de reacții foarte bune imediat după primul episod. Ce anume crezi că i-a impresionat pe oameni?

 „Bravo, România!” este showul care te trece la propriu prin toate starile posibile, de la ras la plans in doar cateva clipe. Este despre povesti de viata si romani talentati, care pot face lucruri minunate si pot arata ca omenia este mai presus de orice atunci cand este vorba despre aproapele tau.

 

Prezinți un show în care oameni obișnuiți luptă pentru cauze umanitare. Cum ai primit tu, ca prezentator, această idee?

Este primul show in care vedem oameni obisnuiti realizand momente artistice si care raspund „prezent” ideii de a ajuta. Personal, mi se pare admirabil tot ceea ce reusesc toti participantii sa faca si sunt mandra ca fac parte din acest proiect unic si atat de frumos.

DIANA MUNTEANU (3)

Petreci mult timp pe platou alături de colegii tăi? Cât durează să filmați o ediție?

Filmarile dureaza cateva ore, dar antrenamentele participantilor, atat cele de dans, cat si cele de canto, sunt foarte lungi si solicitante. Cei mai multi dintre ei stau tarziu in noapte, dupa programul de la serviciu, si repeta. Noi, ca echipa, ne intelegem minunat si nu simtim cand trece timpul. Desi cu unii dintre ei nu am mai lucrat pana acum, sunt onorata si fericita sa fiu parte din aceasta productie. Iar lucrul acesta se vede si in exterior, cred.

 

Care e relația ta cu Liviu Vârciu și cu membrii juriului?

Cu Liviu am mai lucrat la „Ham Talent”, dar acum suntem colegi de prezentare si pot spune ca este un coleg bun, ne intelegem bine si facem ca totul sa functioneze perfect. Are un umor molipsitor si tot timpul face cate o gluma. Cat despre membrii juriului, va marturisesc ca pe Mirabela o iubesc, pe Mihai Petre il admir si respect, iar Razvan si Dani mi se par absolut minunati in tot ceea ce fac.

 

Cum este să te afli aproape de susținătorii concurenților? Există multe momente încărcate de emoție care se desfășoară în fața ta. Cum reușești să-ți păstrezi profesionalismul și să-i susții, la rândul tău, pe fiecare dintre ei fără să-ți creezi un favorit?

Pentru mine toti sunt favoriti, se stie ca sunt o fire emotiva si plang, ma emotionez, empatizez cu problemele celorlati.

DIANA MUNTEANU (1)

Ce te-a impresionat în timpul filmărilor celor două ediții?

Ma impresioneaza cazurile, dar poate cel mai mult ma impresioneaza daruirea celor veniti sa sustina cazurile si curajul de care dau dovada. Oameni simpli, cu meserii care n-au nicio legatura cu scena fac spectacol la „Bravo, România!”. Si da, acestea sunt senzatiile care ma misca profund.

 

Diana Munteanu a devenit o figură în plină ascensiune în ochii publicului. Cum îți afectează asta viața personală? Ești aceeași persoană și acasă și în grupul tău de prieteni?

Da. Si asta poate confirma oricine. Sunt acelasi om care se bucura de tot ce e in jurul lui, care apreciaza oamenii si ii iubeste.

DIANA MUNTEANU (4)

Ai făcut gafe în cariera ta? Cum treci peste momentele dificile sau sensibile în care trebuie să-ți păstrezi profesionalismul?

Am facut si gafe, e normal. Insa intotdeauna mi-am respectat munca si iubesc atat de mult ceea ce fac incat nu mi-as permite niciodata sa fac rabat de la profesionalism.

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

IN Trending