Connect with us

ALL MEDIA

Interviu El Proyecto, un suflu nou pe beat-uri noi

Published

on

Cine sunt membrii acestui proiect muzical? Ati mai avut colaborari in aceasta zona?

Acest proiect a pornit dintr-o colaborare, fiecare dintre membrii formatiei avand un istoric in domeniul muzical. Coral Blake a inceput sa compuna si sa cante de la o varsta frageda, iar pana azi a reusit sa evolueze foarte mult. Diego Deniva a avut primul contact cu muzica in anul 2010. Pana in momentul infiintarii trupei El Proyecto, a colaborat cu mai multi artisti. Andy Robert si-a inceput activitatea ca Dj in cluburile din Bucuresti la varsta 17 ani iar de 4 ani de zile este producator.

Fiecare dintre noi are sarcinile bine definite. Andy se ocupa de compozitie si de sound-ul fresh al pieselor, Blake ajuta la inbunatatirea pieselor si a orchestratiei, se ocupa de texte, linii melodice, si coregrafie, iar Diego se ocupa de texte, linii melodice si coregrafie.

Cum v-a venit ideea de a face acest proiect muzical?

Colaborarile avute pana acum de fiecare in muzica ne-au ajutat mult. Talentul si aptitudinile fiecareui dintre noi ne fac sa avem o viziune mai mare in ceea ce priveste muzica. El Proyecto nu este o trupa care sa impuna un anume gen muzical pe piata romaneasca. Noi compunem si interpretam muzica de orice gen in care ne regasim.

Ce stil de muzica abordati?

Nu exista un stil anume pe care il abordam, in principiu ne axam pe ceea ce simtim si dorim sa transmitem si publicului.

Cum arata un concert de-al vostru? Ce vor vedea vedea cei care nu va cunosc?

In functie de concert, pe scena, alaturi de noi avem si dansatori. La concerte preferam sa cantam live, tocmai pentru ne respectam publicul. Totul tine de conditiile pe care le avem pentru concert – Live sau semi-playback, evitam cat de mult posibil playback-ul.

V-ati lansat anul trecut iar acum pregatiti revenirea in plan muzical. ce s-a intamplat pana acum si cu ce noutati veniti?

Asa este, ne-am lansat anul trecut. In tot acest timp am lucrat in studio atat pentru noi cat si pentru alti artisti. Una dintre piesele lansate este pentru Maya Colt intitulata “Impossible” iar momentan colaboram cu formatia Proconsul care la fel a pregatit o surpriza pentru public. Urmatorul nostru single este tot o colaborare cu o artista foarte cunoscuta care deocamdata, pana la lansare, ramane o surpriza. Piesa o vom lansa peste putin timp, la jumatea acestei luni.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending