Connect with us

Eurovision

INTERVIU EUROVISION 2017. ALEXANDRA CRĂESCU: „Voi face tot ce pot să transmit emoția și sensibilitatea în sufletul tuturor!”

Published

on

Continuăm seria interviurilor, in exclusivitate pe RADAR DE MEDIA cu semifinaliştii EUROVISION 2017 cu o fată foarte sensibilă, Alexandra Crăescu, care ne va încânta în semifinala Eurovision 2017 cu piesa ei, „Hope”.

Pe Alexandra o știm deja de la Vocea României, unde a reușit să ne impresioneze cu calitățile sale vocale. Am avut un interviu foarte drăguț cu Alexandra, pe care am stimulat-o să ne dea cele mai sincere răspunsuri despre experiența ei în concurs. Vă las, așadar să vedeți cum se pregătește pentru competiție și ce planuri are pentru perioada următoare.

 

Bună, Alexandra! Vorbești astăzi pentru cititorii RADAR DE MEDIA. În primul rând vreau să te felicit pentru calificare. Spune-ne cum te-ai simțit duminică seară când ți-ai auzit numele. Te așteptai?                    

Mulțumesc mult! A fost o seară plină de emoție, iar eu nu am mai fost atât de emoționată de foarte mult timp! Când mi-am auzit numele, a fost ca o ușurare pentru mine. Nu mă așteptam să trec mai departe mai ales că am fost penultima ?, dar nu am încetat nici o secundă să sper!

 

Vorbește-mi puțin despre piesa „Hope”. Cum a ajuns ea la tine și cum te-ai gândit să o înscrii în Selecția Națională?               

Piesa „Hope” am primit-o în ultima săptămână de înscrieri. Am primit-o pe Facebook tocmai din Regatul Unit, iar compozitorul este portughez. Mesajul pe care mi l-a lăsat compozitorul suna foarte încurajator și pozitiv, iar după ce am ascultat piesa, m-a convins să particip la Eurovisionul de anul acesta.

 

Ce calități are piesa ta pentru a-i convinge pe români să o voteze pe 5 martie?           

Piesa transmite foarte mult pozitiv și speranță . Cu siguranță fiecare din oamenii care o ascultă se vor regăsi în versuri. Mesajul este unul pozitiv, încurajant, iar eu voi face tot ce pot să transmit emoția și sensibilitatea în sufletul tuturor!

 

Cum a fost până acum experiența Eurovision 2017? Ce ți-au spus jurații la audiții?    

A fost extraordinar până acum! Echipa TVR este foarte profi, și ca oameni, sunt minunați! Reacția juraților a fost una neașteptată pentru mine. Au fost numai aprecieri și cuvinte de laudă la adresa interpretării mele. Cred că i-am impresionat, iar ei au simțit din plin emoția pe care mi-am dorit să le-o transmit. Este extraordinar pentru mine acest lucru!

 

Dar cum crezi ca va fi în zilele următoare? Urmează multe evenimente, repetiții, conferințe de presă cărora trebuie să le faci față plină de energie.       

Sunt foarte entuziasmată că fac parte din acest concept-concurs și sunt pregătită pentru tot ce va urma. Iubesc ceea ce fac și mă dedic cu totul, așadar nu va fi nici o problemă pentru mine. Abia aștept!

 

Cum ai îmbrățișat ideea organizatorilor de a cânta în show-ul de la Berăria H alte două piese?         

M-am bucurat foarte tare. Pentru că așa pot arăta telespectatorilor și spectatorilor și altă latură a mea, cea de „show woman” dacă pot spune așa, pentru că voi interpreta două piese dinamice.

 

Ne poți dezvălui în exclusivitate ce hit din repertoriul Eurovision ai ales să interpretezi acolo?  

Desigur. Piesa se numește „Only teardrops” interpretată de Emmelie de Forest, câștigătoare în anul 2013.

 

Este o piesa foarte sensibilă. A fost preferata mea atunci.Să știi că te văd interpretând-o fără probleme duminică. Cred că organizatorii au ales bine. Ai ascultat vreuna dintre cele 10 piese care au fost desemnate de alte state până acum?   

 Și mie mi-a plăcut. Nu o știam până acum. Mulțumesc! Deocamdată nu am ascultat nici un concurent din alte țări anul acesta. Urmează.

 

Te identifici cu vreun star Eurovision care a aparut  în etapa internațională a concursului? 

Loreen mi-a placut foarte mult, și bineînțeles Celine , căreia îi sunt fan de când mă știu ?.

 

Acum, că ești unul dintre cele 15 acte care ne-ar putea reprezenta la Kiev, te imaginezi acolo? Visezi la experiența asta și pe mai departe?   

Pentru mine este o mare realizare numai faptul că sunt printre cei 15. Bineînțeles că mă visez pe acea scenă și nu de-acum. De când eram copil. Eu voi spera în continuare indiferent de rezultat!

 

Să nu-ți pierzi niciodată speranța, până la urmă despre asta vorbește si piesa ta „Hope”. Știai ca Paula a încercat de 6 ori la Eurovision până a ajuns la Oslo?               

Exact! Da știam, chiar ea a zis în seara când au fost desemnați cei 15. Deci nimic nu este imposibil, trebuie doar să fii perseverent și să-ti dorești mult!

 

Unde te pot urmări fanii, Alexandra? 

Cel mai des mă pot găsi pe Facebook, dar și pe Youtube și pe viitor poate și la diferite emisiuni tv.

 

Eu îți mulțumesc mult că ai acceptat să apari la noi în rubrică și aștept să mai discutăm după ce te califici în finală. Ai un mesaj pentru cititorii RADAR DE MEDIA și pentru fanii Eurovision?         

Eu vă mulțumesc! Să dea Dumnezeu! Le urez cititorilor Radar De Media multă sănătate și să nu-și piardă speranța niciodată! Fanilor Eurovision le doresc același lucru, și sper să mă susțină pe mai departe.

 

Emmelie de Forest – Only Teardrops 

 

Alexandra Crăescu la audițiile TVR

Advertisement

 

Video Credit: TVR

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending