Connect with us

Eurovision

INTERVIURI EUROVISION 2017. ANA-MARIA MIRICĂ: „Viața mea este aia de pe scenă!”

Published

on

Continuăm seria de interviuri cu semifinaliștii Eurovision 2017 cu un personaj în toată regula. Este vorba despre Ana Maria Mirică, pe care o cunoaștem din cele două mari talent show-uri românești, iar iubitorii de cultură se poate să o fi văzut pe Ana Maria la teartu, chiar pe scenă. Ea se împarte între două lumi, muzica și teatrul, iar acum putem spune chiar trei lumi prin participarea la Selecția Națională 2017.  Ce ne-a declarat ea astăzi, cu puțin timp înainte de a cânta la spectacolul de la Berăria H, veți vedea în următorul material.

 

Bună, Ana-Maria! Vorbești astăzi pentru cititorii RADAR DE MEDIA. Vreau să te felicit în numele întregii echipe pentru calificarea în semifinală. Spune-ne cum te-ai simțit când ți-ai auzit numele printre piesele calificate.

 

Bună! Muțumesc din suflet!! În prima fază nu am reacționat nicicum, pentru că nu am crezut…Apoi au început colegii să țipe și  să mă înghiontească să mă ridic, pentru că ne-au strigat! Apoi am înțeles ce se întampla și am început să țip și eu de fericire!

Am fost la audiție când ai cântat piesa și te-am văzut foarte degajată. Este într-adevăr o piesa bună cu un sound foarte fresh care îți rămâne în minte după prima ascultare. Cum a apărut piesa „Spune-mi tu”?

Asta mi-a spus multă lume: că îți rămâne în cap, ceea ce este minunat. Acum sound-ul s-a îmbunătățit și mai mult, s-au reînregistrat instrumente, s-a lucrat cu tonuri noi…A aparut în mintea și nesomnul lui Liviu Elekes. El e „vinovat”!

 

De ce Eurovision?

 

A fost tot propunerea lui Liviu! Iar noi am zis: hai s-o încercăm și pe-asta!! Eu în perioada în care m-a sunat, eram crunt de ocupată , repetam pentru o piesă de teatru, nu aveam timp nici să respir, dar totuși am spus „Da”. Nu am putut ajunge la Liviu decât sâmbătă la prânz, când am și ascultat pentru prima oară piesa. Am învățat-o, am tras-o, apoi el a mixat toată noaptea, pentru că duminica era ultima zi în care o putea înscrie! Și uite că totul a fost se pare, de bun augur!

 

Cum se resimte atmosfera concursului asupra ta zilele astea? Ai o multitudine de apariții, interviuri și repetiții. Îți priește statutul ăsta de concurent într-o nouă competiție?

 

Nu ajung nici să mănânc, să dorm, nu mai zic …Plus că în timpul ăsta am și emisiune în direct în fiecare duminică, de fiecare dată ajung pe fuga la TVR. Am piesa de teatru în care joc, alte emisiuni în care apar și totul se adună, totul mă obosește, însă TOTUL CONTEAZĂ! Și faptul că le fac pe toate cu atâta dragoste și dăruire pentru meseria asta, mă ajută să văd totul ca pe o minune, o șansa, o împlinire! Asta am vrut de când am început să „fac ochi” în lumea asta…. Și mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi și fiecare astfel de „oboseli”! Concurent până în semifinală am fost și în altă competiție: Vocea României….și se pare ca lucrez bine sub presiune!

Mai sunt câteva ore până la spectacolul de la Berăria H. Cum ai îmbrățișat ideea organizatorilor de a cânta acolo alte două piese decât cea cu care vei intra în concurs?

 

Foarte bună idee! Foarte bună locație!Am îmbrățisat-o toți cu brațele deschise, bucurie și dorință de a cânta!

 

Ne poți dezvălui ce hit Eurovision ne vei cânta diseară?

Ruslana- Wild Dances

 

Te identifici cu un artist consacrat deja în istoria concursului? Ai un anumit moment sau personaj favorit care te inspiră?

Nu…Nu cred că mă identific cu cineva.

Se cunoaște că în acest concurs au mai mult credit piesele în limba engleză. Vei ține cont de părerile juraților și vei schimba limba piesei până la semifinală?

 

Încă discutăm pe această temă. Sunt păreri pro și contra în acest sens. În final, va decide Liviu.

 

Haide să vorbim puțin depre tine. Publicul te cunoaște de la Vocea României unde ai avut un parcurs excelent. Duelul tău cu Adrian Nour a rămas cumva întipărit în istoria concursului. Să știi că ești una dintre puținile audiții pe care le-am văzut în cele trei zile, care chiar m-au convins să te trec pe lista mea de finaliști. Cum reușești să-ți stăpânești emoțiile pe scenă și să transmiți atâta siguranță?

 

Numai eu știu!Viața mea este aia de pe scenă! Acolo respir, acolo trăiesc, acolo sunt în largul meu! Câteodată, emoțiile și problemele de stăpânire de sine din viața reală îmi dau bătăi de cap și de….cord!!!

 

Care sunt următoarele proiecte la care te gândești după finalizarea Selecției Naționale?

 

Avem o piesă super,  nou nouță, pe care vrem să o lansăm. Eu voi continua spectacolele de teatru prin țară, alături de Romica Tociu, Cornel Palade și Ada Palade și sper la încă un proiect TV despre care nu o să vorbesc acum, pentru că sper din inimă să iasă!

 

Unde te pot urmării cititorii noștri?

 

În spectacolul „Niște animale” în regia lui Gheorghe Hibovsky, la Uniplay Show la Antena 1, în fiecare duminică de la ora 17, în concerte alături de trupa mea Higher Ground Orchestra și în acest sens, îi invit cu drag să mă urmarească pe Facebook, pentru că acolo sunt toate evenimentele la care particip.

 

Îți mulțumesc în numele întregii echipe RADAR că ți-ai făcut timp să vorbești cu noi tocmai astăzi și îți ținem pumnii în semifinala din 26 februarie. Ai un mesaj pentru fanii concursului și pentru cititorii RADAR DE MEDIA?

 

Mai am mai puțin de o oră până la direct, între machiaj, repetiție și probă de costume, am reușit să răspund și intrebarilor tale! Ți-am spus că lucrez bine sub presiune!! ?
Vă mulțumesc și eu. Cât despre mesaj….Dragii mei, tot ceea ce facem este pentru voi!! Vă mulțumim tuturor pentru că existați, pentru că ascultați, pentru că simtiți, pentru că sunteți alături de noi. Ne dați aripi și ne ajutați să mergem mai departe și să vrem să facem din ce în ce mai mult!

 

Audiția Anei din cadrul TVR

Advertisement

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending