Connect with us

Eurovision

INTERVIURI EUROVISION 2017 RAMONA NERRA: „Este a treia mea încercare de a lua parte la Eurovision.”

Published

on

Astăzi stăm de vorbă cu superba Ramona Nerra, care s-a calificat în semifinala Eurovision 2017. Publicul o cunoaște deja pe Ramona de la Vocea României, unde au votat-o până la semifinală. Cum se pregătește diva pentru concurs și ce ași are în mânecă veți vedea în următorul interviu.

 

Bună, Ramona! Vorbești astăzi cu cititorii RADAR DE MEDIA. În primul rând vreau să te felicit pentru calificarea în semifinala Selecției Naționale. Vrem să știm cum te-ai simțit când ți-ai auzit numele.

 

Mulțumesc frumos! M-am bucurat enorm de mult , mai ales că am fost total indusă în eroare de Cezar Ouatu , care anunțase ceva de genul : „un domn a cărui voce o admir foarte tare”… am fost foarte surprinsă când la final a spus numele meu. Este a treia mea încercare de a lua parte la Eurovision și prima dată când ajung în semifinală.

 

 

Da. Cezar a încercat să facă o glumă. Dar a adăugat mai multe emoții și asta e bine. La Eurovision, noi căutăm cele mai sincere și spontane emoții. Cum a luat naștere piesa„ Save me” și cum te-ai gândit să te înscrii cu ea la Eurovision?

 

Melodia „SAVE ME” a luat naștere după o sedință de songwriting , compoziție muzicală, împreuna cu Terri Bjerre , americancă, și Toddie Reed , neamț. Melodia a fost inițial facută pentru un album ATB , dar care mie mi-a placut foarte mult și am decis să o păstrez. La final de an 2016 ne-am readus aminte de ea și ne-am întâlnit să o finisăm. Tot atunci am și înregistrat-o. Ideea de a o înscrie la Eurovision s- a născut abia după ce am ascultat produsul finit și am realizat că este perfectă pentru această competiție internațională, observând și noi că genul acesta muzical este ceea ce se asculta în Europa. Așa am decis să o înscriem pentru Romania.

 

Ești o figură în plină ascensiune în ochii publicului românesc. Crezi că experiența ta constiutuie un avantaj care să-i facă pe români să te voteze în continuare și să-ți asigure biletul spre Kiev?

 

Sper că experiența mea de scenă să le dea încredere românilor că pot reprezenta Romania într-o competiție europeană foarte bine. Și dacă ascultă și ce place publicului din afara țării, pentru că ei ne vor vota mai departe, atunci poate vor mai avea un motiv în plus să voteze această melodie ca fiind ideală pentru a reprezenta România anul acesta. Melodia „SAVE ME” fiind altceva decât toate melodiile cu care s-a prezentat Romania la Eurovision până acum și ieșind din tiparele de melodie cu iz popular, tradițional, sau cu text gen „Să facem împreună o lume mai bună” , dar nici circ doar de dragul de a stârni un zâmbet. Melodia „SAVE ME” este cu mult mai mult decât atat. Poate fi ascultată atât la radio , cât și în cluburi sau show-uri mari și are potențial foarte mare de hit.

 

Am fost în sală la audiția ta. Piesa are un sound foarte plăcut care ne instigă la dans. Spune-ne însă la ce concept de show lucrezi pentru semifinala din 26 februarie.

 

Mă bucur mult că ai fost acolo… deci ai trăit totul live 🙂 Lucrez momentan la definitivarea show-ului pentru 26 Februarie. Avusesem ceva pregătit, dar după discuția cu regizorul și echipa am aflat că nu poate fi reliazat anul acesta. Așa că am schimbat ideea… care încă e în plină dezvoltare…

 

Cum se resimte atmosfera Eurovision până acum? Mai ai timp să te ralexi printre o multitudine de interviuri, repetiții și apariții la TV?

 

Sunt foarte multe lucruri care îmi plac, de exemplu că am revazut oameni dragi , colegi , după atâția ani de zile. Că am mai depanat amintiri, am vazut că mulți nu s-au schimbat prea mult în tot acest timp. Este o ușurare să văd că echipa TVR face absolut totul posibil ca nicio întrebare să nu ramână fără răspuns și toți pun suflet în a ne ajuta să ne prezentam cât putem noi mai bine. De un lucru mi se pare ca ducem totuși lipsă – și aici ma refer la artiștii participanți, UNITATE! Am cumva senzația că se merge în direcția greșită atunci când se abordează acest eveniment care ne reprezinta pe noi ca români și imaginea țării noastre în Europa, ca pe un lucru strict personal. Dacă ar fi toți deschiși să creeze cel mai bun moment pentru România , și nu numai pentru propria persoană, am avea șanse mult mai mari la suscces. Dar agitația din zilele acestea e benefică tuturor .

 

Mâine urmează să cânți în spectacolul de la Berăria H. Cum ți s-a părut ideea organizatorilor de a cânta acolo alte două piese decât cea cu care vei concura?

 

Mă bucur , este o idee binevenită! În acest fel am ocazia sa cânt și altceva decât ceea ce se aude în aceste zile pe TVR. Publicul are astfel ocazia să descopere și alte fațete ale mele ca artist pe care poate ca nu le știa. Plus că voi canta melodia mea absolut preferată dintre toate cele care s-au scris vreodata la Eurovision. Deci abia aștept !

Ne poți dezvălui ce hit Eurovision vei cânta acolo?

„Loreen”

 

Te identifici cu vreun artist deja consacrat în cadrul concursului?

Îmi place să cred că am aceeași viziune și gusturi ca Loreen.

 

Cât de importantă este pentru un artist comunicarea cu fanii?

 

Îmi iubesc fanii foarte mult ! Ei înseamnă foarte mult pentru mine , iar susținerea lor mai ales în această perioadă stresantă  este foarte importantă! Sunt în continuu contact cu ei pe Facebook, Instagram sau Youtube. <3

 

Ce planuri ai după Selecția Națională? În ce proiecte o vom vedea pe Ramona Nerra?

 

După Selecția Națională , va urma filmarea videoclipului pentru „SAVE ME” . În Aprile apare și colaborarea cu El Nino cu videoclip  pentru melodia „Binecuvântat” pentru care am compus refrenul. Sper cât de curând să apară și albumul meu… lucrez la el de ceva vreme.

 

Advertisement

Noi îți mulțumim pentru acest interviu și îți ținem pumnii în semifinală. Ai un mesaj pentru fanii Eurovision și pentru cititorii RADAR DE MEDIA?

 

Mulțumesc foarte mult pentru acest interviu ! Salutări tuturor cititorilor RADAR DE MEDIA și fanilor Eurovision ! Vă pup și vă îmbrățisez! Iar fanilor mei , le mulțumesc peru toată dragostea și energia pe care o investesc în sustinerea mea! Sunteți de neînlocuit!

 

Ramona Nerra la audițiile TVR

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending