Connect with us
Avatar

Published

on

2 of 2Înainte

Cum e relația ta cu colegii de la Știri?

Avem o relație foarte bună, suntem prieteni de 20 de ani. E o relație între oameni care se cunosc și împart o mare parte din viață.

 

Mai ai emoții înainte să intri în direct?

E un tip de emoție, dar care cred că este bun. Te montează într-o anumită stare. Depinde, sunt jurnale care sunt mai grele, și cred că am mai multe emoții față de altele.

 

Se mai întâmplă incidente înainte de Știri?

Da, se întâmplă. Mai cade lumina, o știre este înlocuită de altă știre și trebuie neapărat să intrăm, trebuie să vorbești cu cineva despre care habar n-ai cine e. Cred că sunt într-un fel pregătită să se întâmple orice, fiindcă trebuie să te descurci în momentul respectiv cum poți.

Când e să se întâmple, cu siguranță o să ai o reacție. Important e să nu ai reacția proastă. Dacă începe cutremurul și tu ești să în jurnal, tu să rămâi să zici mai departe, nu să o iei la fugă ca nebunul.

 

Care este cea mai mare provocare în meseria de jurnalist?

Eu cred că provocare mai mare decât să menții Știrile PRO TV pe locul întâi de atâția zeci de ani, nu cred că ar putea să apară, pentru că întotdeauna mult mai ușor este să ajungi la un punct decât să  rămâi acolo.

 

CITESTE AICI PRIMA PARTE A INTERVIULUI

Andreea Esca2

Andreea Esca radar de media

 

2 of 2Înainte

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending