Connect with us

INTERVIU

INTERVIU EXCLUSIV cu Greg Mathis Sr., judecător, star şi producător al reality show-ului Mathis Family Matters la E!

Published

on

Foto Credit: E!

Judecătorul Mathis este faimos pentru că a reprezentat legea la televizor, dar, după cum spune el, „Fără robă, sunt doar un om obișnuit”. Acum își propune să demonstreze acest lucru în noua emisiune Mathis Family Matters, care urmărește viața de la Hollywood a judecătorului și soției sale Linda, împreună cu cei patru copii ai lor (Jade, Camara, Greg și Amir).

Plină de distracție, râsete și dragoste, noua serie-documentar invită publicul să descopere carierele, relațiile, personalitățile și dinamica unică a familiei Mathis! Însă până la premiera din 14 August, ora 23:00, la E!, vă invităm să citiţi un interviu exclusiv chiar cu Greg Mathis Sr., judecător, star şi producător al reality show-ului Mathis Family Matters („Casa Familiei Mathis”).

Interviu realizat de Bianca Bujor (Editor Coordonator) pentru RADAR DE MEDIA

În România, premiera show-ului va avea loc în luna august şi o aşteptăm cu interes. Ce va vedea publicul, în special în primul episod ?

Prietenii voştri din America v-au pregătit, în curând, un show grozav. Noi suntem foarte bucuroşi pentru show-ul pe care l-am produs pentru America, ce va ajunge în scurt timp şi la publicul din România. Suntem de părere că este o emisiune relevantă, de aceea o şi numim „Casa Familiei Mathis”, deoarece credem că avem un rol în societate. Ne asigurăm că orice am face, zi de zi, contează. În plus, divertismentul nu lipseşte de aici. Cine mă cunoaşte ştie că uneori trebuie să mai fiu ţinut în frâu. Vestea bună este că o să fiu „îmblânzit” de către familie (râde). Sunt eu şeful la tribunal, dar acasă devin cu totul alt om.

Advertisement

Cum a fost să colaboraţi cu fiul dvs. pentru realizarea emisiunii, având în vedere că ambii sunteţi atât vedete în show, cât şi producători ?

Mi-a plăcut tare mult această experienţă. Am fost mereu genul acela de tată care s-a bucurat de compania copiilor săi. Sunt mândru de ei (atât de băieţi, cât şi de fiice), de maniera în care se îngrijesc de vieţile lor. Mă simt împlinit de ceea ce am realizat împreună cu mama lor, Linda. Şi îmi place să lucrez cu ei. A fost foarte interesant să colaborez cu fiul meu Amir, creatorul reality show-ului, pentru că îşi ia rolul de şef în serios. Este chiar amuzant să-l văd pe băiatul meu cum îmi dă ordine (râde). Pe de altă parte, Greg este un tânăr tare inteligent şi curajos care îşi exprimă deschis convingerile. Publicul va putea urmări interacţiunea dintre noi şi că nu ne încadrăm în stereotipuri. Nu sunt un tată dur, deşi am crescut pe străzile din Detroit. Sunt destul de sensibil încât să-mi iubesc copiii.

Ce influenţă a avut reality show-ul asupra relaţiilor de familie, ţinând cont de faptul că membrii familiei s-au reunit după ceva timp ?

Vestea bună este că suntem obişnuiţi cu reuniunile de familie. De obicei, cam la trei luni ne adunăm împreună de oriunde am fi pentru sărbători, aniversări sau cu alte ocazii. Petrecem mult timp împreună, discutăm, râdem şi glumim. Ne bucurăm unii de compania altora şi uneori ne jucăm şi farse (zâmbeşte). Când mă întâlnesc cu băieţii şi fetele mele vorbim mult. De pildă, Amir trece acum printr-un divorţ, dar veţi vedea şi mai multe aspecte ale vieţii familiei noastre.

Care sunt cele mai importante valori şi lecţii pe care le-aţi transmis copiilor împreună cu minunata soţie Linda ?

Prioritatea în casa noastră a fost educaţia, pregătirea lor pentru viaţa de adult. Ne-am dorit ca ei, copiii noştri să aibă succes în viaţă şi capacitatea de a avea grijă de ei înşişi, respectiv de familiile lor. Am încercat să le oferim o educaţie de calitate, dar şi valori religioase. În orice caz, legile morale şi valorile au fost prioritare. Chiar dacă uneori poate nu au vrut să meargă la Biserică, trebuia să respecte lucrurile bune.

Ne puteţi împărtăşi câteva amintiri şi momente amuzante din spatele camerelor de filmat ?

Am probleme cu grăsimea de pe burtă. M-am străduit de ani buni să scap de această problemă. Aşa că fiul meu care trăieşte la Hollywood, Amir, mi-a găsit o soluţie datorită cunoştinţelor sale. Într-o zi m-a dus la o clinică specializată, unde mi-au pus un fel de aparat pe stomac care avea „să-mi mănânce” caloriile de pe acea parte a corpului. Nu ştiam ce fel de procedură era, dar când m-am aşezat pe masa de intervenţie, a fost ceva similar cu electrocutarea! (râde)

Advertisement

Cât de greu a fost să vă acomodaţi cu echipa de filmare acasă şi să comunicaţi în acest mod cu publicul, prin intermediul unui reality-show ?

Soţia mea nu este obişnuită să fie în lumina reflectoarelor. La fel şi fiica mea cea mică. Pe de altă parte, celorlalţi copii ai mei le-a plăcut această experienţă. Ei au avut interacţiuni cu publicul, într-un fel sau altul, prin natura job-urilor pe care le practică. Însă cu toţii sunt deschişi când vine vorba de a împărtăşi aspecte care contează din vieţile lor. De asemenea, ne dorim să fim un exemplu bun pentru cei care ne urmăresc. Şi noi avem probleme şi provocări în traiul de zi cu zi, ca toată lumea. Ne-am asumat acest lucru, de a permite camerelor de luat vederi „să pătrundă” în casa noastră pentru a arăta aşa cum suntem noi şi pentru a-i inspira pe ceilalţi. 

Au membrii familiei Mathis o anumită tradiţie, cum ar fi petrecerea vacanţelor împreună, seara de film sau jocuri amuzante, orice este special pentru voi ?

Da, facem toate aceste lucruri în timpul sărbătorilor. De Crăciun, plecăm în excursie în străinătate. Cu siguranţă, vrem să ajungem şi în România (zâmbeşte). Tradiţia aceasta a apărut din primul an când am început să lucrez în televiziune şi ne-am putut permite acest lucru. Cred că în ultimii 23 de ani, am ajuns să vizităm 15 ţări diferite în timpul vacanţei din lunile decembrie – ianuarie. Aceasta este tradiţia noastră, jucăm jocuri de familie, ne bucurăm de compania membriilor familiei. Închiriem o casă mare şi petrecem cel puţin 10 zile pe an împreună.

Ultima întrebare, dar nu cea din urmă este despre sfaturi legate de carieră. Ce sfaturi ar oferi judecătorul Mathis unei persoane tinere, aflate la început de drum care doreşte să lucreze într-un domeniu provocator cum este cel al legii ?

Indiferent ce îţi doreşti să faci în viaţă, în primul rând trebuie să crezi că poţi face acel lucru. Apoi trebuie să te pregăteşti temeinic. Nu aş fi putut câştiga un caz, dacă nu mi-aş fi pregătit argumentele. Asta este valabil şi pentru examenele din facultate, pentru toate trebuie să te pregăteşti. Dacă munceşti din greu, cu siguranţă vei reuşi. Acestea sunt sfaturile pe care vreau să le transmit: încredere, pregătire şi multă muncă.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending