Connect with us

INTERVIU

INTERVIU EXCLUSIV cu Rachel Bradshaw, Lacey Hester şi Erin Bradshaw, protagonistele The Bradshaw Bunch la E!

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

Al doilea sezon al reality show-ului The Bradshaw Bunch debutează pe data de 5 decembrie, de la ora 22:00 pe E! Însă până atunci, vă invităm să descoperiţi un interviu în exclusivitate cu cele trei frumoase protagoniste, Rachel Bradshaw, Lacey Hester şi Erin Bradshaw.

Advertisement

Interviu redactat de Bianca Bujor (Editor Coordonator) pentru RADAR DE MEDIA.

Advertisement

1. La ce se pot aştepta telespectatorii să vadă în sezonul cu numărul 2 ?

Lacey: Aş spune că pentru acest sezon să vă aşteptaţi la mai multe râsete, mai multe momente de familie, dar şi ocazia de a-i cunoaşte mai îndeaproape pe fiecare şi de a vedea cum arată viaţa noastră de zi cu zi.

Rachel: Sezonul doi se va vedea… în primul rând, în număr dublu – 17 episoade înseamnă mult! De asemenea, o să descoperiţi o altă latură a fiecăruia dintre noi şi o să-i cunoaşteţi pe toţi membrii familiei mai în profunzime. În primul sezon eram cumva grupaţi – au fost destul de multe interviuri cu mine şi tata sau cu Erin şi Scott – aşa că în acest sezon petrecem mai mult timp împreună cu toţii la filmări, ceea ce aduce un plus de dinamism show-ului. Totodată, vom călători foarte mult, ceea ce va fi tare distractiv. 

Advertisement

2. V-aţi aşteptat ca emisiunea The Bradshaw Bunch să aibă un al doilea sezon ?  Cum aţi reacţionat când aţi aflat că show-ul este foarte popular ?

Rachel: Cu toţii am fost foarte surprinşi. Desigur că atunci când îţi expui viaţa într-o asemenea manieră şi vii cu o emisiune nouă, nu prea se ştie dacă va urma un al doilea sezon – dar, evident, am sperat cu toţii. Reacţia noastră a fost… Ei bine, am fost tare emoţionată înainte ca show-ul să fie difuzat, deoarece E! este o platformă importantă şi contează dacă eşti prezent acolo. Şi a fost grozav că publicul ne-a primit atât de bine, ne iubeşte şi simt că am făcut mulţi oameni să zâmbească împreună cu noi. Atunci când am aflat că va fi şi un al doilea sezon, la început nu mi-a venit să cred şi am fost tare încântaţi de veşti!

Advertisement

3. Obişnuiţi să comunicaţi cu fanii voştri în online ? Care a fost cel mai interesant mesaj pe care l-aţi primit până acum ?

Rachel: Multe dintre mesajele pe care le-am citit, foarte drăguţe, sunt de la persoane care fie nu mai un tată alături sau nu au o relaţie foarte apropiată cu părintele lor, iar tatăl nostru este o persoană atât de bună, un tată model, un soţ grozav şi om de afaceri, de aceea oamenii rezonează cu toate acestea. Telespectatorii adesea spun: „Ştii, atunci când mă uit la emisiune, realizez că vreau să am un tată ca al vostru” sau „Îmi e doar de tata”. Răspund la aceste mesaje şi cred că asta îi poate ajuta cumva pe acei oameni. Când vezi lucrurile dintr-o anumită perspectivă şi primeşti aşa un mesaj, te face să treci prin tot felul de sentimente.

Advertisement

4. Aveţi în plan proiecte interesante pentru perioada următoare ?

Rachel: În mod cert voi lansa muzică nouă şi am lucrat la acest capitol de ceva vreme, mă întorc la muzică şi acesta va fi marele meu proiect despre care veţi auzi foarte curând.

Lacey: Încercăm să ne acomodăm oriunde am fi în acest moment, gătim foarte mult şi petrecem cât mai mult timp cu copiii. Aşadar nimic prea complicat, pur şi simplu explorăm şi ne obişnuim cu Texasul.


Erin: Tocmai aştept să vină pe lume bebeluşul, iar asta îmi cam ocupă tot timpul acum. Aş spune că este un proiect mare!

Advertisement

5. Ştiaţi că aveţi fani şi în România ? Ce mesaj transmiteţi publicul de aici care urmăreşte show-ul pe E! ?

Rachel, Lacey & Erin: Mulţumim tare mult pentru susţinere şi ne bucurăm că avem fani în toată lumea, inclusiv în România. Vă invităm să urmăriţi show-ul pentru că este despre familie, o emisiune pe care o puteţi urmări cu toţii, părinţi şi copii. În momentele destul de dificile prin care trecem, din cauza pandemiei, încercăm să aducem un strop de bucurie telespectatorilor. Abia aşteptăm să ne vedem în sezonul 2!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending