sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăINTERVIUDeepcentral: Când vezi un om drag zâmbind ... se naște sigur o...

  Deepcentral: Când vezi un om drag zâmbind … se naște sigur o melodie în suflet

  Primul single Deepcentral, „Cry It Away”, a luat naștere în 2008 şi de atunci au urmat ani 6 ani de succes, plini de realizări și muzică de calitate. Hituri precum „Russian Girl”, „Music Makes Me Free”, „Speed of Sound” și „In Love” au electrizat publicul românesc și străin.

  „O Stea” este prima piesă Deepcentral în limba română fiind urmată de „Sus până la cer”, iar acum cel mai recent single semnat Deepcentral este #Dragosteaînvinge. Acesta transmite un mesaj sugestiv și plin de emoție.

  Haideți să aflăm împreună cum a luat naștere, ce pregătește Deepcentral pentru fanii săi și multe alte lucruri din interviul acordat în exclusivitate pentru RADAR DE MEDIA.

   

  Ce schimbări a adus în viața voastră în acești ani proiectul Deepcentral, în primul rând ca oameni și apoi ca artiști?

  Doru Todoruț: Ca oameni, proiectul Deepcentral mi-a adus un prieten și un coleg special: George. Același proiect mi-a adus multe satisfacții profesionale extraordinare, de la concerte în fața a zeci de mii de oameni până la turneul din India, unde am descoperit o altă lume. Ca artiști, Deepcentral reprezintă succesul nostru. Pentru asta mulțumim celor care țin legatura cu noi, vin la concerte, ne scriu, ne apreciază. Pentru ei este piesa #Dragosteaînvinge.
  George Călin: Am covingerea că traim cele mai frumoase clipe din viețile noastre de până acum. Călătorim foarte mult, cunoaștem oameni noi, vedem locuri pe care poate ca nu le-am fi vizitat altfel. Nu am tratat niciodată proiectul ca pe un business, suntem o familie, înainte de toate, facem ceea ce ne place și asta contează cel mai mult pentru noi.

  Cum arată o zi din viața voastră?

  Doru Todoruț: Dimineața sală sau antrenamente pentru Splash sau dus copilul la grădiniță. Apoi studio, înregistrări, interviuri online sau directe, ca acesta, telefoane cu programul pentru următoarele 2 saptămâni, evenimente mondene, invitații, evenimente caritabile, interacțiune pe rețelele de socializare online, multe poze pentru fanii curioși, după amiază luat copilul de la gradiniță și mers în parc, loc de joacă, acasă la celelalte fetițe, etc. Seara încă sună telefonul până târziu. Eu dorm în medie 5-6 ore pe noapte și mi se pare scurtă ziua.
  George Călin: Îmi petrec diminețile cu soția și fetița noastră. Apoi sală (din când în când), studio, întâlniri, ședințe, etc, până seara când stau din nou cu familia. În zilele aglomerate, după ce adoarme cea mica, mă întorc în studio.

  Dacă am avea posibilitatea să întoarcem timpul înapoi ce ați schimba în viața voastră personală sau artistică?

  Doru Todoruț: Greu de spus. Pentru că viața are frumusețea de a nu-ți arată unde ai ajunge daca optezi pentru un anume drum. Așa că nu aș schimba nimic, sunt împlinit.
  George Călin: Nu aș schimba nimic, sunt mult mai interesat de viitor decât de trecut.

  Care este cheia succesului Deepcentral?

  Doru Todoruț: Nu exista o cheie. Există o piesă compusă și cântată cu drag și cu puțin din noi. Și acest lucru se întâmplă la fiecare single. Suntem sinceri și acest lucru contează pentru public.
  George Călin: Suntem foarte critici cu noi, dacă o piesă nu ne face pielea de gaină, nu iese din studio.

  Ați putea face o comparație între fanii voștri de acum 6 ani și cei din prezent?

  Fanii noștri de azi sunt cu 6 ani mai maturi. În plus, sunt muuult mai mulți și asta ne bucură enorm.

  Prezența unei voci feminine în proiectul Deepcentral nu ar avea un impact mai mare asupra publicului?

  Nu e bine așa. Am avut voci feminine în piesele noastre însă nu constant. Facem ceea ce ne inspiră. Viitorul poate va fi si cu o prezență feminină. Cine știe?

  Care este sursa voastră de inspirație atunci când compuneți?

  Doru Todoruț: Viața, stările, momentele noastre. Totul trece prin filtrul interiorului Deepcentral.
  George Călin: Totul pornește de la poveștile noastre, întâmplările și stările prin care trecem. Uneori suntem veseli, alteori triști, toate astea se regăsesc în piese.

  Dan Ivașcu

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Dan Ivașcu
  Dan Ivașcuhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente