Iulia Albu: Acest nou proiect este o mare provocare pentru mine - RADAR DE MEDIA
Connect with us

INTERVIU

Iulia Albu: Acest nou proiect este o mare provocare pentru mine

Published

on

Cea mai de succes vedetă de televiziune a ultimilor ani, fashion editorul Iulia Albu a stat de vorbă cu RADAR DE MEDIA. În centrul atenţiei este nouă producţie Kanal D, Bravo, ai stil!, show care va debuta, luni, de la ora 17:00, în grila de toamnă.

Vedeta a postit detalii despre producţia show-ului, dar şi proiectele pe care le are în cadrul trustului Kanal D. În plus Iulia Albu a venit şi cu câteva recomandări în ceea ce priveşte ţinutele vedetelor pe care le are în vizor!

Aşadar în rândurile de mai jos vă invităm să citiţi interviul exclusiv cu Iulia Albu.

 

Cum ai primit vestea participării în show-ul “Bravo, ai Stil!”, în calitate de jurat?

Acest nou proiect este o mare provocare pentru mine, vine după o experienţă de trei ani în televiziune şi, cu siguranţă, felul în care văd acum lucrurile este diferit. Am o altă experienţă şi alta putere de a înţelege acest tip de show şi ce îşi doresc telespectatorii să vadă. Ca profesionist în modă, sunt onorată să facă parte din acest proiect şi sunt sigură că împreună cu echipa, vom aduce “Bravo, ai stil!” în topul celor mai vizionate emisiuni. Este mai mult decât o emisiune despre modă, este un reality show despre  dramă, despre viaţă, despre stil şi despre puterea concurentelor de a face faţă unei competiţii draconice.

 

Ce presupune această nouă postura, în condiţiile în care este singurul astfel show TV de o asemenea anvergură de pe piaţă?

Advertisement

Cu siguranţă este un proiect care implică foarte multă responsabilitate din partea noastră. Publicul se va regăsi şi se va identifica cu anumite concurente, iar sfaturile pe care le vor primi telespectatorii le vor fi utile, având în vedere că postul Kanal D şi-a asumat rolul de a impune trenduri. Cea mai bună dovadă în acest sens este evoluţia proiectului “WOW sau Bau-Bau: Verdict Iulia Albu”,  singurul de tip fashion police care rezista pe piaţa din România. Cu siguranţă, acest nou show va impune Kanal D în preferinţele telespectatorilor.

 

Ţi-ai propus să joci un rol în acesta emisiune? Tu vei fi juratul cel mai exigent?

Nu joc niciodată roluri. Nu ştiu dacă voi fi juratul cel mai exigent – Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu sunt şi ei exigenţi. Este vorba despre o competiţie extrem de dificilă şi de orgolii foarte mari din partea concurentelor. Fiecare dintre acestea lupta pentru a demonstra juriului ca ea este cea care merită ţâţul de cea mai stilata femeie din România. În plus, câştigătoarea va pleca acasă cu suma de 100.000 de lei şi o colaborare ce îi deschide drumul în televiziune.

Iulia Albu (1)

Care este relaţia ta cu ceilalţi membrii ai juriului: Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu? Dar cu prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici?

De mult timp îmi doresc să lucrez cu Ilinca şi cred că acum este ocazia cea mai potrivită. Cu ceilalţi membri ai juriului nu am legat prietenii, pentru că programul meu este încărcat.  În general, nu am timp să aloc foarte mult ieşirilor în oraş şi prieteniilor dar, cu siguranţă, timpul pe care îl petrecem pe platou are momente savuroase.

 

În momentul în care ai fost prezenta în platoul show-ului Wowbiz pentru a prezenta noua emisiune de la Kanal D alături de Raluca Bădulescu, au existat un schimb de replici, o anumită tensiune; astfel de scene se vor repeta şi la “Bravo, ai stil!” ?

Advertisement

Cuvântul care caracterizează cel mai bine acest show este “imprevizibilul”. Nu ştim niciodată ce aduce o nouă zi  la “Bravo, ai stil!”. Îi lăsăm pe telespectatori să descopere. În ceea ce mă priveşte, nu doresc să extind în afara emisiei discuţiile. În primul rând, pentru că nu  obişnuiesc să îmi imaginez probleme care nu exista, şi în al doilea, pentru că eu sunt o persoană pozitivă, care trăieşte în prezent.

 

Ce calităţi trebuie să aibă o concurentă pentru a putea fi remarcată şi de ce nu să câştige marele premiu al emisiunii?

Pentru a câştiga marele premiu, concurenţa va trebui să demonstreze că are “acel ceva” dincolo de haine şi accesorii – exact acea moleculă stilistică ce o face diferită de alte zeci mii de fete de pe suprafaţa planetei.

 

Ştim că au început filmările, cum decurg acestea? Ce presupune o zi de filmare?

În general, zilele de filmare sunt foarte incitante pentru că show-ul este foarte dinamic. Se începe cu pregătirea pentru show, cu tot ce înseamnă poze pentru pre-show, după care urmează filmarea în sine, apoi avem pauze în care da, chiar şi eu mai mănânc J  sau socializam.

Iulia Albu (2)

Ce aşteptări ai de la “Bravo ai stil!”? Crezi că telespectatorii vor ţine cont de sfaturile tale/voastre vestimentare?

Advertisement

Experienţa pe care am dobândit-o prin proiectul “WOW sau Bau-Bau: Verdict Iulia Albu” în cadrul show-ului de noapte “WowBiz” m-a învăţat foarte multe lucruri. În primul rând, telespectatorii asculta ceea ce li se comunica şi uneori şi aplică. În acest show se vor putea regăsi o varietate de preferinţe atât pentru cei care îşi doresc reality show cât şi pentru cei care îşi doresc sfaturi despre modă sau să îşi construiască un stil personal.

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending