Connect with us
Avatar

Published

on

Înapoi1 of 2

Cosmin Tudoran, cunoscut din trupa Ca$$a Loco, cu care a lansat 6 albume în cei peste 10 ani de activitate, a prezentat la Pro TV emisiunea “Vara Ispitelor”, a jucat în “Ca$$a Loco Show”, un sitcom și a colaborat cu posturile de televiziune B1 TV și Sport.ro.

În paralel, a colaborat cu mai multe publicații ca editorialist (Jurnalul National) și a pus bazele mai multor reviste: Clever Travel, Play, Elixir Travel, Men’s Health, Hotnews.ro, SkiPass Magazine.

Din 2012 este editor colaborator Vinul.ro și artist pe cont propriu.

“Sunt “artist in between”, cum imi place sa-mi spun, “between” muzica, fotografie si scris”, menționează pe blog, www.cosmintudoran.ro.

“Am stabilit foarte repede ca avem idei și afinități foarte similare, cât și frustrări identice născute din nevoia de exprimare a acelor idei. După ce ne-am hlizit și aberat la mine în sufragerie preț de câteva luni, am luat proiectul în studio unde l-am upgradat la stadiul de producție matură și meticulos dichisită ca să sune exact așa cum o auzeam amândoi în cap”, spune Gabriel Maga despre proiectul “Maga&Tudoran”.

 

RADAR DE MEDIA a realizat un interviu cu cei 2 artiști, vesel, amuzant, în stilul lor caracteristic și vă invită să îl urmăriți:

Când vorbești de colaborarea “Maga & Tudoran” toți zic “inedit, optimism, nou, cool, diferit”, iar lista ar putea continua. Cum vă descrieți voi ca echipă?

E un cupaj perfect. Folosind limbajul vinului, găsesc nuanțe de tot felul, corpolență, astringență și post-gust. Suntem și vom fi un produs maturat, în butoaie de studiouri romanești. Mie-mi place Maga, ție nu? 🙂

Tudoran, ai făcut senzație în Cassa Loco. Menții legătura cu foștii colegi din trupă?

Of course. Colegii sunt pe alte proiecte, planuri, vise. Ne susținem reciproc. Ca$$a rămâne Ca$$a! 😉

După piesa “Copilul din mine”, care a fost cartea voastră de prezentare a acestei colaborări, ați venit cu “Dezbracați”. Cum a luat viață această piesă?

Viața a luat-o cu haine pe ea. Știi că se zice ‘dezbracă-te de moravuri’. Apoi, gol e mai simplu. Ești egal. Piesa asta e egală pentru toți. Ne-am dorit să binedispună, iar până la momentul ăsta a făcut-o.

Cum ați ajuns să colaborați cu Aylin?

Simplu: – alo, Aylin?! Salut, sunt Maga, Vunk, sunt cu Cosmin Ca$$a Loco și vrem să-ți propunem asta… ”aaa, ce tare.., da, de ce nu?!’ Era singura variantă pentru piesa asta. A ieșit excelent. Mulțumim!

Ce planuri aveți pentru viitorul apropiat?

Să terminăm tot materialul, să punem restul planului cap-la-cap și să prestăm.

Când va fi lansat și videoclipul piesei “Dezbracați”?

Cred că în o săptămână.

Când veți lansa primul album, având în vedere că publicul îl așteaptă?

Spre iarnă, ca să fie bine structurat și maturat. Mai avem de scris, targetul e fixat, dar nah, mai e de muncă. Ne propunem un show live în decembrie. Veniți?

Cum ți se pare evoluția muzicii din România?

Well.. mi se pare productivă, puțin ancorată în comercial, dar foarte vie.

Ce părere aveți despre mediul și promovarea online?

Net superioară altor vremuri. Online-ul funcționează și e un soi de master-of-puppets.

Unde vă poate găsi publicul care dorește să vă asculte live?

Pe Gabi, la Vunk, pe mine.. FOLLOW US ON FACEBOOK OR YOUTUBE: MAGA&TUDORAN

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending