Connect with us

INTERVIU

Mirela Vaida: Trebuie să mărturisesc că nu urmăream show-ul

Published

on

 Frumoasa Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea celui mai iubit reality show al momentului, „Mireasă pentru fiul meu” a încântat telespectatorii cu prestația sa de la Eurovision demonstrând astfel că talentul său nu se rezumă doar la cariera sa în televiziune ci și la una muzicală. Mirela a oferit în exclusivitate un interviu  pentru Radar de Media în care vorbește despre experiența show-ului Eurovision, noi piese, debutul în televiziune și multe alte surprize pe care le pregătește.

 

 Înscrierea ta la Eurovision a luat prin surpindere pe toată lumea. Ce te-a determinat să iei această decizie? 

Nimic deosebit, pentru că eu cânt de când mă știu. Mi-am început cariera pe la 17 ani, când am apărut în câteva emisiuni de anvergură la TVR – Ploaia de stele, Bravo Bravissimo – ori la Festivalul de la Mamaia. Eu sunt solist vocal, de șapte ani, și la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”… Dacă lumea mă cunoaște ca prezentator TV, nu înseamnă că eu am abandonat această pasiune a mea. Să nu uităm că am și un band al meu, Vaida Show, și nici că eu cânt și la Teatrul de Operetă și Musical Ion Dacian, unde am avut câteva roluri câștigate prin casting. Așadar, cei care cred că am apărut așa, ca ciupercile după ploaie, se înșală. În aceste condiții, Eurovisionul era, din punctul meu de vedere, o etapă firească. Am făcut-o pentru curiozitatea mea și din pasiune pentru muzică. Nu mi-am dorit nici premii și nici laude. Am făcut-o pentru sufletul meu și atât.

 

Ai participat la Selecția Națională Eurovision 2014 și ai fost favorita publicului, încheind totuși pe locul 2 concursul, după ce ai câștigat televotingul. Ce a însemnat pentru tine această experiență? 

Pentru mine, ca om de televiziune, aprecierea publicului este tot ceea ce contează. Aș pune o întrebare de bun simț tuturor acelora care ne citesc: dumneavoastră ce ați prefera, votul unor specialiști sau votul publicului? Legat de această experiență, pot spune că am simțit aceleași emoții pe care le am de fiecare dată când urc pe scena Teatrului de Revistă sau când merg la un casting pentru a obține un rol pe care mi-l doresc foarte tare. Asta înseamnă competiția, asta înseamnă să fii artist, să-ți dorești întotdeauna să te autodepășești. Îmi place să lupt, îmi place să câștig, dar știu foarte bine să și pierd onorabil. Însă, de data asta, la Eurovision, eu simt că am câștigat!

 

 Crezi că rezultatul final a fost puțin nedrept, având în vedere diferența atât de mare între tine și Paula și Ovi, de la televoting? 

Asta îi las pe ei să decidă și pe cei care au urmărit show-ul în direct. Eu simt că, având de partea mea publicul și toate opiniile favorabile venite din partea unor specialisti în muzică, ale unor oameni pe care eu nu-i vedeam decât la televizor în copilărie, având de partea mea votul maxim dat de președintele juriului, simt că am făcut o figură bună. Este tot ceea ce mi-am dorit.

 

 Ai spus într-o emisiune televizată că punctajele unor anumiți jurați, în afară de Mădălin Voicu, ți s-au părut ciudate. De ce crezi că ai fost aspru depunctată de juriu? 

Am spus-o și imediat după selecția națională, m-am pus în pielea juriului care se gândea pe cine trimitem la Eurovision, locul unde se vor bate toate țările europene ca să câștige un premiu și unde sunt alte exigențe. Nu au rost aici nici orgoliile noastre naționale, nici cele legate de imagine. Cred că cei din juriu au gândit obiectiv, pentru că trebuia să dea României un reprezentant foarte bun. Din punctul meu de vedere, Paula și Ovi pot face față acestei provocări și eu le doresc mult succes.

Facebook Comments Box

Pagini: 1 2 3

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Hehehe...

  3 septembrie 2014 at 01:41

  Mirela Vacuceanu-Boureanu-Viteleanu-Taureanu-Shtromeleanu va spune ca…..

 2. Violeta Danciu

  13 martie 2014 at 11:57

  Mirela este un exemplu de bun simt si obiectivitate in lumea showbiz-ului din Romania. Felicitari pentru interviu!

  • Laura

   14 martie 2014 at 22:47

   Subscriu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending