Mugur Mihăescu: Şi seriozitatea este o valută forţă în zilele noastre - SURVIVIOR ROMÂNIA MOMENTE IMPORTANTE
Connect with us

Mugur Mihăescu, personajul Leana din show-ul Vacanţa Mare a vorbit în exclusivitate pentru RADAR DE MEDIA noutăţi din spatele camerelor de filmat, odată cu revenirea în televiziune la postul Kanal D. 

Migur Mihaescu explica de ce a ales să se întoarcă la Kanal D, ce pregăteşte pentru acest nou sezon, dar şi lucruri mai personale.

Show-ul Vacanţă Mare „Leana s-a întors”, debutează, sâmbătă, 29 august, de la ora 21:30, la Kanal D. 

 

RADAR DE MEDIA: De ce aţi ales să vă întoarceţi la Kanal D?
Mugur Mihăescu: Din două motive simple: cei de la NBC ne enervează, CBS la fel, France Television la fel (râde)… Cum, Doamne iartă-mă, să facem altfel? Am lucrat la două televiziuni la viaţa noastră: PRO TV şi Kanal D. Nu prea suntem dintre cei care schimba des taberele. Plus că există un lucru la Kanal D, pe care l-am observat la puţini în ultimii ani … Bai frate, sunt serioşi! Şi seriozitatea este o valută forţă în zilele noastre.

 

Care sunt noutăţile acestei reveniri în materie de acţiune, personaje? Cu ce vine nou Leana?
În niciun caz cu haine noi, pentru că hainele Leanei sunt cam aceleaşi! Dar acţiunea se schimba total – se plasează în conjunctura actuală şi încet-încet, pe parcursul primului sezon, show-ul se transformă. La început va fi ca un sitcom. De la episoadele 6-7 renunţăm la sitcom şi mergem către film. Am ales să facem aceste lucruri treptat, nu am vrut să schimbăm radical din prima.

 

În noua formula pe lângă Costel, Axinte, Mitică, Frankfurt, Romica şi Urinela, ce alte personaje vor mai apărea?
Romica nu este în acest sezon! Va apărea sora Urinelei, va apărea un nou barman, la început… Apoi, barul va fi vândut unei femei de afaceri. Va mai apărea procurorul de la DNA. Vor fi mai multe personaje noi, dar nu le dezvălui pe toate acum, vă las să le descoperiţi urmărind din 29 august, de la ora 21:30, noul sezon Vacanta Mare – “Leana s-a întors”!

Leana s-a intros, Kanal D Mugur Mihescu

Leana s-a intros, Kanal D
Mugur Mihescu

Ce s-a întâmplat cu Lila?
Personajul Lila nu va mai există în acest sezon…

 

Cum decurg filmările? Cum este atmosfera pe platoul de filmare? Care este relaţia cu ceilalţi colegi din trupă? (Costel, Axinte etc.)
Atmosfera la filmări este fantastică! Ne bucurăm că vom avea parte de multe filmări în exterior. Vom avea de filmat uliţele şi alte “monumente” din zona rurală. Iar despre atmosfera … Ziua de filmare este lungă, dar frumoasă, pentru că facem ceea ce ne place!  Cum poate fi relaţia dintre noi? (râde). Ne batem! Ne înjuram şi ne cotonogim unii pe alţii!

Crezi că romanilor le-a fost dor de Vacanţa Mare? Cum vor primi noul sezon?
Eu sper că ne vor primi bine, pentru că am constatat, judecând după audientele reluărilor, ca oamenii abia ne aşteaptă. Foarte mulţi prieteni şi cunoscuţi m-au întrebat: “Haideţi, când o luaţi de la capăt? Ne este dor de voi!”. Cred că acest “dor” se va vedea şi în audienţe.

 

Pe ce public mizaţi, ţinând cont că piaţa de televiziune s-a schimbat în ultimii ani!
Facem umor universal, genul acela de umor care poate să prinde la orice gen de public. Până acum, reţeta aceasta a funcţionat.

Vacanta Mare - Kanal D Mugur Mihaescu si Florin Petrescu

Vacanta Mare – Kanal D
Mugur Mihaescu si Florin Petrescu

Mulţi spun că serialul “Las Fierbinţi” are ceva din “Vacanţa Mare – Leana şi Costel”! Poţi să ne spui ceva în privinţa asta?
Amândouă producţiile spun povestea mediului rural. Din acest punct de vedere, da, semănăm. “Las Fierbinţi” este un serial de comedie reuşit, în condiţiile în care comedia, în ultimii ani, nu prea a mai existat pe TV, după gusturile mele! După gusturile altora, poate au mai existat şi altele…

 

Aţi mai primit oferte şi de la alte posturi de televiziune?
Nu, nu am mai primit oferte de la alte posturi.

Facebook Comments Box

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending