Connect with us

INTERVIU

Pepe: Două sezoane consecutive sunt mai mult decât suficiente

Published

on

Reclame

Anul 2013 a fost unul plin pentru Pepe, artistul derulând foarte multe proiecte, printre care „Next Star”, „Te Cunosc de Undeva”, lansări de piese și videoclipuri, dar mai ales, botezul fiicei sale, Maria. Noi ne-am gândit că vreți să aflați mai multe detalii despre Pepe și despre planurile sale pentru anul următor, așa că am realizat un interviu cu el, pe care va invităm să-l citiți mai jos:

 

Salut! Spune-ne pentru început cum a fost anul 2013 pentru tine și ce așteptări ai de la 2014?
2013 a fost un an plin, plin de tot și chiar dacă a fost obositor pe alocuri, a fost foarte, foarte frumos. Am fost implicat în multe proiecte de televiziune, am avut chiar propria emisiune, am lansat 4 single-uri dintre care două în editarea label-ului propriu, Pepe Latin Music, iar acum, pe final a venit și videoclipul pentru „Iubire ca niciodată”, colaborarea cu Jimmy Dub, Connect-r și toată echipă de la Rappin’ On Production. Îmi aduc aminte cu plăcere din 2013 de cele două sezoane „Te cunosc de undeva”, de „Splash! Vedete la Apă”, „Next Star”…. Multe amintiri frumoase, multe prietenii legate, multă distracție…. A fost un an plin 2013 și mă bucur de faptul că 2014 va continua la fel…. Planuri nu sunt decât pe termen scurt … În prima parte voi continua promovarea single-ului nou și, în paralel, vor începe filmările pentru câteva surprize care sunt pregătite pe partea de televiziune a lucrurilor .

Ai câștigat două sezoane “Te Cunosc de Undeva”! Te așteptai să te descurci atât de bine în acest show?
Proiectul l-am luat foarte în serios încă de la început, de la primul sezon, de la prima emisiune. Echipa de producție de la „Te Cunosc De Undeva!” a tratat lucrurile cu foarte mare profesionalism și era normal să întru în ritmul impus de ei. Pregăteam foarte bine toate interpretările și chiar dacă pe alocuri poate nu ieșea cum aș fi vrut, munca din spate rămânea constantă, atât din partea mea cât mai ales din partea lor, a celor de la producție. Și atunci când muncești rezultatele nu au cum să nu apară. Însă de aici până la a câștiga două sezoane consecutiv este o cale foarte lungă. Bineînțeles că nu mă așteptam să câștig și sezonul al doilea, mai ales că nu eram singur în emisiune, și nu am privit chiar ca o competiție în adevăratul sens al cuvântului toată desfășurarea de forțe de la „Te cunosc de undeva!”. De aceea mă și simt foarte onorat de, nici nu știu cum să îi spun, „reușita” de a lua locul întâi la final de două ori la rând.

Care a fost personajul care ți-a plăcut cel mai mult și care a fost cel care te-a pus cel mai mult în dificultate?
O să răspund în ordine inversă…. Nu îmi aduc aminte de vreun personaj facil. La un moment dat am avut senzația că cineva are ceva cu mine pentru că la celebra loterie îmi pica numai și numai pe dos. Culmea este că pentru cele mai neașteptate personaje din punct de vedere al asocierii cu imaginea mea am reușit și cele mai plăcute și apreciate interpretări. Probabil că m-am adunat și m-am concentrat mai mult văzând că nu am absolut nici un punct de sprijin în a reconstrui rolul respectiv. De cele mai multe ori am luat-o de la zero, cu documentare cu mult înainte de audiție sau repetiții. Și am ajuns să mă văd făcând niște lucruri pe care nu credeam sau nu știam că pot să le fac, să mă cunosc eu pe mine în situații în care sigur nu aș fi fost vreodată dacă nu participam în experiența „Te cunosc de undeva”. Cât despre interpretări favorite … la primul sezon este simplu…. Joe Cocker…. La al doilea însă mi-a plăcut tot ce a ținut de Raj Kapoor în timp ce distracția cea mai mare a fost la Andra și „Inevitabil va fi bine”.

Vei participa și în cel de-al cincelea sezon al emisiunii?
Știu că există vorba aceea cu „niciodată să nu spui niciodată” însă consider că este destul. Și normal și elegant este să ne oprim aici. Bineînțeles că o să accept cu cea mai mare plăcere să particip ca invitat din când în când, cumva, pentru că mi-ar plăcea să mă reîntâlnesc cu oamenii din echipă și să mai pregătim câte un rol așa cum numai noi știm, însă permanent, în calitate de concurent eu zic că două sezoane consecutive sunt mai mult decât suficiente.

Cum este experiența de jurat Next Star? Te-ai regăsit în vreunul din concurenți?
Next Star este un spectacol total iar noi, „jurații” suntem în primul rând. Este infernal să departajezi performanțele, de cele mai multe ori, din domenii diferite, ale copiilor și de aceea ne bucurăm până la momentul votului de fiecare minut petrecut pe platourile de filmare. Recunosc faptul că nu credeam că în România sunt copii așa de talentați dar mai ales atât de mulți copii talentați. M-am regăsit în bucuria de a cânta a multora dintre micuți, în ambiția unora dintre ei și trebuie să spun și asta, am retrăit alături câțiva dintre copiii de la Next Star și dezamăgirea rezultatului negativ fiindcă, la începuturi, am participat și eu la multe festivaluri și concursuri și nu le-am prea câștigat. Nu am cum să nominalizez doar unul dintre ei sau doar un anumit moment. Într-o proporție covârșitoare, cei mici care vin la Next Star sunt extrem de bine pregătiți și foarte motivați iar dacă în această combinație mai adaugi carisma și talentul nativ ceea ce iese atinge de cele mai multe ori ireproșabilul.

Ce ne poți spune despre noul tău single, “Iubire ca niciodată”?
„Iubire ca niciodată” este rezultatul unei colaborări frumoase, zic eu, cu Connect-R și gașca de la Rappin’ On. Connect-R a ascultat una dintre piesele la care lucram în studio și a spus că are niște idei pentru acel track. A schimbat piesa de la care s-a pornit aproape în întregime…. Jimmy Dub s-a potrivit și el perfect cu noua formă și astfel a ieșit toată nebunia aceasta. Piesa a fost „auzită” pentru prima data la Radio ZU, în matinalul lui Mihai Morar și Daniel Buzdugan iar feedback-ul excelent din partea publicului m-a convins să filmăm și un videoclip. Mă bucur de faptul că place oamenilor, prietenilor, fanilor și single-ul și videoclipul și ne gândim serios să repetăm figura în aceeiasi formulă. Pentru că la „Iubire ca niciodată” vorbim de prima colaborare cu Connect-R, Jimmy Dub și echipa Rappin’On Production, prima colaborare cu Dan Petcan pe partea video a lucrurilor, primul videoclip din catalogul Pepe Latin Music, casa mea de discuri…. Și dacă a ieșit bine, de ce nu încă o dată.

Unde te vor putea asculta fanii tăi în noaptea de Revelion?
În această perioadă se filmează edițiile speciale pentru seara de Revelion deci, ca o glumă…. nu au cum să nu mă asculte indiferent de alegere. În rest, câteva concerte în București, și în aer liber și în interior…. Pe cel de la Bamboo l-am văzut foarte bine promovat. Voi cânta acolo alături de Puya și Anda Adam. O să fie distracție!!!!

România a confirmat participarea la Eurovision 2014. Te gândești să participi?
Nu!!!! Nici măcar nu m-am gândit la asta vreodată.

În ce situație consideri că se află industria muzicală din România în momentul de față și ce părere ai despre promovarea online?
Complicată întrebare!!!! Eu zic că drumul este bun. Sunt din ce în ce mai mulți compozitori și producători talentați și accesul la tehnologie este mult mai facil decât era în urmă cu câțiva ani și acesta nu poate fi decât un lucru benefic. Există o mică problemă pe partea de expunere dar promovarea online este din ce în ce mai importantă și prăpastia aceea care era cândva între artist și public a început să se închidă sau, cel puțin, să nu mai fie atât de mare.

Dacă te-ai putea întoarce în timp ce sfat legat de carieră i-ai da lui Pepe cel din trecut?
Să îl urmărească pe Pepe. Nu aș schimba, din punct de vedere profesional, mai nimic. Totul a fost natural, cu bune, cu rele. A existat o ordine a lucurilor și o constanță a lor. Nu aș avea ce sfat să îi dau pentru că nici acum nu știu dacă era mai bine altfel de cum a fost.

Ești tătic de un an și jumătate. S-a schimbat viața ta, în vreun fel, în această perioadă?
Oooo…. Foarte mult!!!! Sunt mult mai responsabil…. Și am devenit și mai organizat în încercarea de a găsi mai mult timp liber pentru a-l petrece cu familia, cu Maria, cu Raluca. Lucrurile au căpătat un alt sens și un scop nou în ideea în care acum știu clar de ce fac ceea ce fac. În plus, Maria a venit cu foarte multă liniște și stabilitate până la urmă care toate acestea, pe mine cel puțin, mă ajută foarte mult și pe plan profesional. Nașterea Mariei reprezintă practic momentul zero în cronologia Pepe. Totul se poate calcula și determina în funcție de aceasta, înainte și după Maria.

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending