Connect with us

Eurovision

INTERVIU EXCLUSIV. Mariya Yaremchuk, reprezentanta Ucrainei la Eurovision 2014: „O singură privire valorează cât o mie de cuvinte”

Published

on

Reclame

După cum știți, Mariya Yaremchuk va reprezenta Ucraina la Eurovision 2014 cu piesa „Tick-tock”. Deoarece melodia este foarte bine cotată în majoritatea clasamentelor, noi ne-am gândit că vreți să aflați mai multe despre Mariya și am realizat un interviu cu ea, pe care vă invităm să-l citiți mai jos:

Bună Mariya! Au trecut mai mult de 5 luni de când ai câștigat Finala Ucrainei pentru Eurovision 2014. Spune-ne ce ai făcut de atunci și cum te simți în calitatea de reprezentantă a Ucrainei la Eurovision?

Bună! Să particip în mod activ la Eurovision este un sentiment copleșitor pentru mine! Am visat dintotdeauna să particip la Eurovision, să-mi reprezint țara și să cânt pentru publicul european. Visul meu a devenit realitate și o să fac tot posibilul să obțin un rezultat bun și să fac inima europenilor să bată tick-tock odată cu melodia mea. În aceste luni am lucrat în mod continuu, repetițiile făcând deja parte din rutina mea zilnică. Am vizitat Londra și Amsterdamul. A fost extraordinar să-mi prezint melodia acolo și să simt emoția și energia oamenilor.

Ucraina este una din puținele țări care nu a ratat nicio Finală Eurovision. Ți-e teamă să nu fii prima participantă ucraineană ce nu reușește să treacă de Semifinale?

Nu mă concentrez pe acest aspect. Întotdeauna există o „primă dată”, dar sper să nu fie cazul în acest an. Este un concurs și reprezintă alegerea telespectatorilor. Vom vedea. Nu vreau să fac predicții. Scopul meu este să-mi reprezint țara în cel mai bun mod posibil, să mă provoc pe mine și piesa mea să ajungă la inimile tuturor europenilor.

Cum ai descrie piesa ta într-o singură frază?

„Tick-tock” reprezintă o poveste de dragoste despre căutarea sentimentului adevărat pe durata întregii vieți.

Vei participa în prima Semifinală. Vezi acest lucru ca pe un avantaj sau ți-ai fi dorit să participi în cea de-a doua Semifinală?

Nu cred că acest aspect contează. Dacă oamenilor le place piesa, aceasta se va auzi cu siguranță și în Finală.

Poți să ne dezvălui ceva din show-ul pe care îl pregătești pentru scena din Copenhaga?

Desigur…. nu! Lucrăm la prestația mea scenică zi de zi. Pot spune doar atât: o singură privire valorează cât o mie de cuvinte. Sper să vă placă show-ul nostru.

Ești foarte frumoasă și o mulțime de fani te văd ca următoarea Miss Eurovision. Crezi că acest lucru poate fi un plus pentru tine în cursa pentru obținerea unei clasări cât mai bune?

Nici nu știam acest lucru. Sunt foarte flată, la fel ca orice față aflată în situația mea. Mulțumesc tuturor fanilor mei! Sunteți minunați! Dar Eurovisionul este un concurs muzical în primul rând, așa că voi încerca să ofer ce e mai bun pe scenă.

Ai ascultat celelalte piese participante? Care îți plac?

Îmi plac multe piese din acest an. Fiecare cântec este unic și merită ascultat. Urez succes tuturor participanților.

Ce părere ai despre melodia României pentru Eurovision 2014?

Îmi amintesc de prestația Paulei și a lui Ovi din urmă cu câțiva ani. Au fost minunați și au obținut un rezultat foarte bun. Ne-am întâlnit la Amsterdam, la „Eurovision In Concert”. Am vorbit puțin, sunt niște oameni foarte de treabă. Le doresc tot ce e mai bun!

Ce altceva mai știi despre România?

Am fost de câteva ori în România. Este o țară foarte frumoasă și romantică! Munți minunați, mare extraordinar de frumoasă – dragostea este peste tot, chiar și în aer.

Cu excepția unei victorii sau a unei clasări cât mai bune la Eurovision, ce alte așteptări mai ai de la această participare?

Advertisement

Eurovisionul nu este doar o competiție muzicală; este și o oportunitate foarte bună să cunoști oameni noi și să comunici cu ei în limba lor maternă.

Lăsând Eurovisionul deoparte, ce altceva ar trebui să știe fanii tăi din România despre cariera ta muzicală?

Cânt încă din copilărie și cred că dependența mea față de muzică este o moștenire de la tatăl meu. El a fost un cântăreț forte faimos în Ucraina și a avut o influență puternică asupra muzicii din țara noastră.

În final, ai un mesaj pentru fanii tăi din România?

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru faptul că aveți încredere în mine. Este foarte important pentru mine! O să fac tot ce pot și o să creez un show excelent pe scena Eurovision!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending