Ruth Lorenzo: Cred că România are șanse mari să câștige - RADAR DE MEDIA
Connect with us

INTERVIU

Ruth Lorenzo: Cred că România are șanse mari să câștige

Published

on

Ruth Lorenzo va reprezenta Spania la Eurovision 2014 cu piesa „Dancing in the rain”. Întrucât melodia este foarte bine cotată în clasamentele fanilor, noi ne-am gândit că vreți să aflați mai multe despre Ruth și pregătirile ei pentru marea Finală Eurovision, așa că am realizat un interviu cu ea, pe care îl puteți citi mai jos:

 

Bună Ruth! Au trecut mai bine de două luni de când ai câștigat Finala Spaniei pentru Eurovision 2014. Spune-ne ce ai făcut de atunci și cum te simți în calitate de reprezentantă a Spaniei la Eurovision?

Mă simt extrarordinar! Încă nu-mi vine să cred! Este un vis devenit realitate! Cred că o să-mi dau seama ce am realizat abia atunci când voi urca pe scenă pentru prima repetiție.

Cu excepția anului 2012, în ultimul deceniu rezultatele Spaniei la Eurovision au fost foarte slabe. Ce are „Dancing in the rain” în plus față de celelalte melodii care au reprezentat Spania?

Primul și cel mai important aspect este acela că o mare parte din piesă este în limba engleză. Consider că este foarte important ca întregul continent să înțelegă mesajul piesei male, însă am adăugat și niște părți în spaniolă, deoarece reprezint Spania. Totodată piesa mea are un mesaj de speranță și nu este o piesă tristă, lucru care chiar cred că ajută.

Cum poți descrie piesa ta într-o singură frază?

Am încercat să creez un imn al speranței, care să-i ajute pe oameni să treacă peste momentele grele, cum m-a ajutat și pe mine atunci când am scris-o.

Advertisement

Spania este direct calificată în marea Finală Eurovision 2014, ceea ce înseamnă că o mulțime de telespectatori vor asculta piesa ta o singură dată. Vezi acest lucru ca pe un avantaj sau ca pe un dezavantaj?

Nu sunt sigură…. Desigur că este un avantaj să fii direct în Finală, însă ai și tu puțină dreptate!

Poți să ne dezvălui ceva despre show-ul pe care îl pregătești pentru scena din Copenhaga?

Am creat ceva care se potrivește foarte mult cu progresia melodiei mele.

Consideri că o piesă bună și o voce puternică sunt suficiente pentru a câștiga Eurovisionul?

Cred că aceste două aspecte sunt cele mai importante, dar totodată este foarte important să-ți promovezi produsul în toată Europa.

Ai ascultat celelalte piese participante? Care îți plac?

Da! Îmi plac foarte mult melodiile din Marea Britanie, Irlanda, Armenia, Danemarca și, desigur Conchita!

Advertisement

Ce părere ai despre piesa României de la Eurovision 2014?

O ador! Am observat că în acest an sunt foarte multe piese lent, iar piesa României mă face să dansez. Cred că este plină de energie și îmi place foarte mult combinația de voce masculină cu voce feminină, care reprezintă ceva greu de găsit. Cred că are mari șanse să câștige concursul!

Ce altceva mai știi despre România?

Am foarte mulți prieteni români în Spania! Sunteți niște oameni foarte deschiși și prietenoși!

Cu excepția unei victorii sau a unei clasări cât mai bune la Eurovision, ce alte așteptări mai ai de la această participare?

Vreau să mă bucur de ea și să mă simt bine! Cred că o să învăț și foarte multe lucruri, fiind vorba de unul din cele mai importante evenimente muzicale din lume.

Lăsând Eurovisionul deoparte, ce altceva ar mai trebui să știe fanii tăi din România despre cariera ta muzicală?

M-am luptat toată viața mea pentru muzică, iar acum este momentul meu! Arăt lumii întregi melodiile mele, care sunt precum jurnalul meu personal. Sper să vă bucurați de ele!

Advertisement

În final, ai un mesaj pentru fanii tăi din România?

Sper să va placă prestația mea și chiar îmi doresc să vizitez România cât de curând!

Citiți interviul în limba engleza aici!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending