Connect with us

INTERVIU

Ruxandra Ion: Adrian Sârbu este o personalitate pe care o respect

Published

on

Cuvintele sunt de prisos pentru a o descrie pe doamna Ruxandra Ion, unul dintre cei mai apreciați producători din România, cea care a condus spre glorie postul Acasă TV și persoana care a pus bazele Lala Band -trupa fenomen a momentului. Radar de Media a avut onoarea de realiza un interviu cu Ruxandra Ion, o personalitate marcantă din media.

 

Toate producţiile dumneavoastră s-au dovedit a fi un succes. Care este secretul? 

Secretul este să-ți placă ceea ce faci, să faci totul din pasiune, să crezi în ceea ce faci! Să cunoști foarte bine piața, publicul și nevoile acestuia. Și, nu în ultimul rând, să ai o echipă foarte bună!


Care este producţia dumneavoastră de suflet? 

Mi-ar fi greu să aleg numai una, pentru că toate proiectele mele îmi sunt la suflet! Toate au reprezentat câte o etapă din viața mea, din cariera mea; fiecare proiect a adus ceva nou, atât pentru mine, cât și pentru public. „Abracadabra”, de exemplu, a rămas, și după atâția ani, cea mai de succes emisiune pentru copii din România, fiind, la acea vreme, prima care s-a făcut, cu o structură și un concept diferit de ceea ce fusese la televiziunea publică, până atunci! ACASĂ TV, este un alt proiect de suflet iar în anii în care eu am fost la conducerea acestui post tv, acesta a atins performanțe de audiență greu de egalat pentru orice alt post de nișă de oriunde din lumea aceasta… „Numai iubirea”, a fost prima telenovelă românească, mă leagă amintiri superbe de ea… Apoi „Lacrimi de iubire”… „Inimă de țigan” și „Regina”, niște telenovele care au înregistrat audiențe uriașe, chiar și acum, la redifuzare sunt, la fel, producții de care îmi amintesc cu drag… Ce să mai zic de „Pariu cu viața”, producție extrem de grea, fiind primul serial musical românesc, dar, datorită căruia, am simțit că întineresc!


Toţi cunoaştem profesionistul Ruxandra Ion. Ce ne puteţi spune despre omul Ruxandra   Ion? 

Ruxandra Ion este mamă, bunică, soție. Am doi fii care lucreaza in productie de televiziune, am o fiica de suflet care este actrita si cantareata, am crescut o generatie Abracadabra care sunt in continuare langa sufletul meu, o generatie Lala care sunt ca si copiii mei, cred ca am vocatie de mama. Am acasă 2 căței și 2 pisici. Îmi place, în timpul liber, să fiu înconjurată de familie și de oameni dragi mie! Sunt o devoratoare de tv, seriale, filme și ascult multă muzică, si citesc foarte mult. Ador sa calatoresc.


Academia Ruxandra Ion şi-a deschis porţile de curând. Câţi candidaţi s-au  înscris  până  în  prezent   la cursuri? 

Astazi avem 50 de cursanti. Dar inscrierile continua. Cea mai cautata sectiune este cea de actorie, dupa care vin aproape, prezentatori, producatori, regizori si scenaristi.


Actori cunoscuţi din România sunt profesorii academiei dumneavoastră. Care au fost criteriile selecţiei lor? 

Tv & Film Academy by Ruxandra Ion pune foarte mare accent pe practică, nu numai pe teorie; nu este o școală de teatru, este o școală de film și tv. Și, atunci, cum era și firesc, profesorii academiei de la cursurile de actorie sunt unii dintre cei mai buni actori de film și serial existenți, la ora aceasta, în România si doi profesori de marca de la UNATC.


V-aţi gândit la posibilitatea deschiderii unei televiziuni? 

Sunt Manager de proiect la Mediapro Entertainment Romania, ma ocup de fictiunea care se produce pentru PROTV, cea mai buna televiziune din Romania. Asa ca nu este cazul.

Telenovelele dumneavoastră au avut un succes de neegalat pe piaţă românească. Ce aduce nou producţia ”O nouă viaţă”? 

Simplu. Este PRIMA TELENOVELA ROMANEASCA creata in Romania, cu o distributie de exceptie. De la Carmen Tanase, Bebe Cotimanis, Elvira Deatcu Misu Calin, Adela Popescu, Radu Valcan pana la trupa de aur Lala care a creat un fenomen si au devenit idolii unei generatii.


Cum aţi defini colaborarea dumneavoastră cu postul Acasă TV? 

Este o colaborare foarte bună! Este locul pe care il iubesc in continuare, este creatia mea.


În ce relaţie sunteţi cu Adrian Sârbu, după ce a părăsit şefia PRO TV? 

Adrian Sarbu este o personalitate pe care o respect si cu care sunt si voi ramane prietena.


Loredana Groza și-a deschis școală de canto. Există posibilitatea de a coopta de aici tineri talentați pentru un nou proiect după modelul Lala Band? 

În cadrul cursurilor de actorie de la Tv & Film Academy by Ruxandra Ion, cursanții au și ore de canto, Crina Mardare și școala ei de canto fiind cei care îi pregătesc din punct de vedere vocal pe tinerii de la actorie.


Un mesaj pentru cititorii Radar de Media.

Traieste o noua viata! LIVE! ACT! DREAM!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending