Connect with us

INTERVIU

Radu F. Constantinescu: O femeie senzuală este în primul rând o femeie

Published

on

De la Litere la… cifre. A urmat cursurile Facultății de Litere, dar a ales să împărtășească subiecte, pentru unii tabuu, cu prietenii săi de pe blog. Radu F. Constantinescu este cel mai neconvențional blogger și, totodată, cel mai urmărit. ”Filosofia sexului”, prima carte a sa, s-a bucurat de un succes covârșitor. Anul 2014 i-a adus și premiul Radar de Media pentru cel mai bun blog.

Muza este cea care i-a schimbat viața radical. Dragostea nu ține cont de sezon, ci de sentimente, așa că cei doi nu au ezitat să danseze în ploaie, într-o benzinărie. Liniștea este sursa unora pentru a găsi diverse subiecte pe care să le aștearnă pe hârtie sau online. El preferă platanele. Ca DJ, a mixat inclusiv în Casa Poporului și în Sala Tronului din Palatul Regal.

Radu F. Constantinescu vorbește despre cum arată o femeie senzuală în opinia sa, despre bloggeri care tratează aceleași subiecte ca și el, dar și cum arată o relație fericită, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru RADAR DE MEDIA.

 

Radu F. Constantinescu: “Tot succesul blogului îl datorez Muzei”

Radu F. Constantinescu a câștigat premiul Radar de Media pentru „Cel mai bun blog”

 

 Cum arată pentru tine o femeie senzuală?

Sper că nu te aștepți la descrieri exacte. O femeie senzuală este în primul rând o femeie care se iubește suficient pe ea însăși. Cât să nu se ascundă, să nu se prefacă, să știe să se joace. Inclusiv cu tine. Multe femei lasă impresia că habar nu au să sunt senzuale. Bullshit… Femeie te naști, dar feminitatea se învață. La fel ca la noi, la bărbați. Nu toți se maturizează, unii doar îmbătrânesc.

Cum ai descrie o relație fericită?

Știi faza aia când vii acasă și grăbești pasul? Sau accelerezi și fredonezi ușor, chiar dacă nu ai ureche? În fine, cine a trăit-o măcar o perioadă știe despre ce vorbesc, cine nu… nici nu o să înțeleagă, chiar dacă aș face un desen.

Cu ce te diferențiezi față de alți bloggeri care tratează aceleași subiecte ca tine?

Cred că ei trebuie să încerce să se diferențieze de mine. Eu am scris o carte în 2008 și cam de atunci am și blogul. Cei mai mulți bloggeri care “tratează” aceleași subiecte nu tratează de fapt nimic.

Crezi că e un avantaj pentru Otravă faptul că nu și-a dezvăluit identitatea?

Advertisement

Nu e chiar așa. Nu știi cine e Otravă doar dacă nu știi unde să-l cauți. Nu e ascuns într-un bunker. E un tip mai discret. O alegere pe care cred că trebuie să i-o respectăm.

Cum menții pasiunea într-o relație?

Asta e întrebare de oracol. Relațiile sunt lipsite de pasiune. Sunt un fel de Divizia B a iubirii.

Ce înseamnă Muza pentru tine?

Scriu o carte despre asta. Serios. Am niște probleme la titlu, dar e destul de avansat lucrul la ea.

Cel mai nebunesc gest pe care l-ai făcut pentru femeia din viața ta.

Dragostea și nebunia seamănă mult, iar când ești nebun după o femeie, tot ce faci ți se pare normal. Deci va trebui să întrebi pe altcineva asta.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending