Connect with us

INTERVIU

SuperChill: Suntem copii normali, cu puteri paranormale

Published

on

Reclame

Întrucât materialele noastre despre trupa momentului, SuperChill, v-au stârnit interesul, ne-am gândit să realizăm un interviu cu ei. Dacă vreți să aflați mai multe despre ei, vă invităm să citiți materialul de mai jos:

 

Salutare! Sunteți foarte prezenți prin presă în ultima vreme. Vă vedem peste tot….
Hello! Păi, ce să facem și noi? Din lipsă de alte activități, ne ocupăm cu apărutul prin presă! Glumim! Suntem bucuroși că oamenii apelează la noi și vor să ne ia la întrebări.

Cum e să fiți în vizorul presei scrise, online, al televiziunilor?
E…. plăcut, dar pare oarecum normal! Pentru noi e ca și cum am răspunde la întrebările unor prieteni, iar când apărem la televizor nu prea suntem conștienți că suntem filmați și că ne vede un număr mare de oameni. Pur și simplu ne simțim bine oriunde mergem și ne străduim ca numerele noastre să iasă bine pentru noi, în primul rând. Faptul că le și văd multe persoane ne face și mai fericiți!

Înțelegem că munciți foarte mult, mergeți și la școală, onorați și emisiuni, concerte etc. Sunteți ca niște super eroi!
Haha! Nu chiar super eroi. Suntem doar niște copii normali, cu puteri paranormale! Cumva reușim să le îmbinăm așa cum trebuie pe toate! Doamne ajută să ne descurcăm la fel de bine și pe viitor!

Câți dintre voi sunt încă la liceu?
Jumătate din trupă este încă la liceu, iar o mare parte va da bacalaureatul peste un an! Să vedem ce ne facem atunci! Trebuie să ne luăm vacanță!

Viitorul sună bine pentru voi! Oamenii vă plac, se vede că e treabă serioasă la mijloc și firesc ar fi ca lucrurile să se miște doar într-o direcție pozitivă, corect?
În industria muzicală nu se întâmplă tocmai lucruri firești, dar noi credem cu tărie că avem locul nostru special rezervat în această lume, motiv pentru care facem tot ce ne stă în putință să îl ocupăm cu mândrie multă vreme de acum încolo!

Știm că munciți, știm că sunteți un grup unit și vesel, dar hai să vă cunoaștem mai bine pe fiecare în parte, în câteva cuvinte!
Ok. Să începem cu fetele:

Yvonne este solista trupei și are 17 ani. Este o fire boemă, îi place tot ceea ce ține de artă și e o fată foarte muncitoare pentru vârsta ei! Cântă, bate la percuție, dansează, face de toate!

Maria este dansatoare și percuționistă în SuperChill. Are 16 ani, este o fată foarte calmă și timidă, dar când urcă pe scenă eliberează fiara din ea.

Geeo este dansatoare și percuționistă în trupă și urmează să împlinească 17 ani în curând. Are o privire rece uneori și e o fată cu foarte multă atitudine în dans. Îi place să progreseze și muncește mult pentru asta!

Isabel are 16 ani și este cea mai mică dintre noi. E o fată ușor timidă și care se bâlbâie destul de mult atunci când e vorba de interacționat cu oamenii, dar nici vorbă de bâlbâială când se urcă pe scenă și își face treaba. E o simpatică!

Flory este dansatoare și percuționistă în SuperChill, are 21 de ani și este cea mai dură dintre fetele din trupă. Ea știe cel mai bine cum să pună punctul pe ”i”, cum să facă ordine în gașcă atunci când e haos și îți aruncă cea mai ”înghețată” privire atunci când vrea să te anunțe că ai greșit. E cea mai simpatică fată dură din câte cunoaștem!

Vlad Andrei este producător Drum Box Production și percuționist în SuperChill. Îi place foarte mult muzica r’n’b, soul și hip-hop și o mare parte din producțiile lui își au inspirația în aceste genuri. E un tip de treabă, care își dorește să mai pună câteva kilograme în plus pe el!

Crispy, pe numele său adevărat Cristi, este IT-istul trupei și percuționist. E varianta masculină a lui Isabel, se cam bâlbâie atunci când vine vorba de dat explicații sau comunicare cu cei din jur, dar când îi cerem ajutorul legat de chestii tehnologice, ”vorbește” mai bine decât în orice altă situație!

Adrian este percuționist în SuperChill și totodată cuceritorul trupei. El are cea mai mare priză la fane. Ne lasă pe toți cu buza umflată. Ce să-i faci, e super carismatic!

 

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending