Connect with us

INTERVIU

SuperChill: Suntem copii normali, cu puteri paranormale

Published

on

 

Billy este dansator și percuționist în trupa noastră. După cum se poate observa cu ochiul liber, este pata de culoare din SuperChill. E un băiat spiritual care simte toate energiile din jur și tot cu ele își hrănește talentul și pasiunea pentru dans.

Vlad este, la fel ca și Billy, dansator și percuționist. E un tip simpatic, cu foarte mult umor englezesc (noi nu prea îi înțelegem glumele) și cu o pasiune mare pentru cărțile de joc. E un iluzionist în devenire și știe foarte multe trucuri cool! Dar cel mai bine știe să danseze!

I-KON este solist Drum Box Production și susținător SuperChill. Lui îi place cel mai mult să vorbească în fața camerelor atunci când suntem invitați la emisiuni sau când e nevoie de MC la concerte, așa că îi dăm lui sarcina să aibă tot timpul cuvintele la el. E un băiat serios și cu capul pe umeri, care ne trage de urechi de fiecare dată când simte că lucrurile nu merg bine dintr-un anumit punct de vedere.

Bebe Dumitrescu este unul din mentorii noștri și cel mai bun coregraf de care puteam avea parte în acest proiect. Ține foarte mult la noi și își dorește să facem treabă bună mai mult decât noi toți la un loc! Ne face niște coregrafii senzaționale și suntem mega fericiți că e al nostru!

Nicu Dimitrescu este fratele lui Bebe și cel mai bun percuționist din țară! E profesorul nostru de percuție și de la el învățăm cele mai tari chestii posibile. E un dascăl excepțional și suntem fericiți că avem ocazia să îi fim elevi. Face parte din trupa lui Mihai Mărgineanu și oriunde merge face un show cum rar îți e dat să vezi!

Cam aceștia suntem!

Cool! E plăcut să știm ceva mai mult despre fiecare în parte!
Mulțumim de interviu și mult noroc pe viitor! SuperChill: Mulțumim frumos și noi pentru acest interviu! Fiți cu ochii pe noi și nu uitați să ne urmăriți pe Facebook: www.facebook.com/SuperChillSound și pe canalul nostru de YouTube: SuperChillSound! Vă pupăăăăm!!!

Conceptul SuperChill:

SuperChill a luptat pentru Odette:

SuperChill la ”Teo Show”, Kanal D:

SuperChill la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Antena 1:

Facebook Comments Box

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending