Connect with us

MAGAZIN

INTERVIU EXCLUSIV. Xonia: „Îmi doresc să cred că eu nu mă pierd și că apreciez ceea ce am, gesturile oamenilor din jur și lucrurile ce au cu adevărat valoare”

Published

on

 

Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, este o cântăreață, compozitoare, actriță și dansatoare australiană de origine română care a cucerit România cu talentul ei. Succesul ei a luat naştere odată cu lansarea single-ului „My Beautiful One” în colaborare cu Deepcentral, urmat de „Hold On”, „Remember”, “Ping Pong” și “You & I”. Anul 2014 a marcat prima colaborare a Xoniei cu un artist internațional, J Balvin, la piesa „I Want Cha” care a devenit rapid un imn de club adunând peste 10 milioane de vizualizari, iar sfârșitul anului 2014 vine cu primul single în limba română semnat Xonia.

Care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viața Xoniei, cum a luat naștere cel mai recent single, cum își alege vestimentația care atrage mereu privirile și multe alte lucruri aflați din interviul acordat în exclusivitate pentru RADAR DE MEDIA.

Cum te-ai caracteriza atât ca om cât și ca artist?

Emoțională, expresivă și pasionată.

Cum arată o zi din viața Xoniei?

Aglomerată, cu multe drumuri dus-întors. Sala, repetiție pentru concerte, emisiuni tv sau radio, interacțiunez cu fanii mei pe facebook/instagram/twitter, ședinte cu echipa mea etc. În fiecare zi se schimbă, dar agitația există mereu.

În viața de ce mai multe ori ne pierdem în detalii și uităm să apreciem esența lucrurilor. Care sunt lucrurile care contează cu adevarat în viața ta?

Îmi doresc să cred ca eu nu mă pierd și că apreciez ceea ce am, gesturile oamenilor din jur și lucrurile ce au cu adevărat valoare. De multe ori oamenii uită să traiască momentul, clipa, viața, nu e de mirare că uită si ce contează cel mai mult. Nu am o explicație, dar cred că contează ce experiențe ai avut în viață, până prezent, dar mai repede sau târziu fiecare om o să ajungă să vadă ce are valoare.

Cum stă Xonia la capitolul dragoste? Ce apreciezi cel mai mult la o persoană?

Stau foarte bine cu dragostea. Apreciez încrederea, libertatea, loialitatea și respectul cel mai mult! Lucrurile acestea sunt baza unei relații de durată pe care trebuie să le am să pot iubi și să mă simt eu.

Cum a luat naștere numele de scenă, Xonia?

Am fost inspirată de caraterul personajului Sonya din jocul Mortal Kombat, mi-a placut faptul ca este puternică, feminină și loială. Era ceea ce vroiam să expun pe scenă împreună cu un nume care te captează.

Cum este Xonia atunci când nu este pe scenă? Ce diferențe există între artista Xonia și omul din spatele scenei?

Nu exista mare diferență. Îmi place tare mult să ma distrez, să râd, să călatoresc dar în același timp îmi place să stau acasă, sa nu mă fardez, să stau cu părul messy și să lenevesc.

Ce reprezintă muzica pentru tine?

Muzica reprezintă clipe pe care le-am trăit, povestea ascultătorilor și ceea ce simt.

Ce părere ai despre piața muzicală din România?

Este una foarte bună pentru că avem concerte și avem unde să fim cunoscuți ca artiști. Nu știu cât de mult este apreciată valoarea artistului și munca lor, dar atâta timp cât faci din plăcere și iubești ceea ce faci și poți trăi din asta, atunci nu mai contează altceva, că nu poți să faci pe toată lumea fericită sau să aibă aceeași educație ca să poată face diferența între ceva de calitate și ceva ieftin fără valoare.  Pot doar să sper că pot să educ publicul meu cu experiența mea în muzică și dans, sa ofer ceea ce am învățat de la Hollywood Pop Academy din LA si The Australian Ballet School.

Poți face o comparație între piața muzicală din România și cea din Australia?

Aici în România există emisiuni de divertisment și cerere de artiști, în Australia nu avem emisiuni de divertisment și cerința este pentru sport, mai puțin sau aproape deloc pentru artiști. Din motivul acesta actorii și cantăreții merg în LA sau în Europa să poată profesa și să se lanseze.

Crezi că e suficient talentul sau e nevoie şi de pregătire profesională sau de cu totul altceva pentru a ajunge să ai succes în muzică?

Ai nevoie de talent și o echipă extraordinar de bună în spatele tău care au de unde să investească în promovarea și susținerea artisului. Daca ai aceste două, atunci cu siguranță voi avea success cu cunoștintele necesare și piesa hit!

Colaborarea cu un compozitor sau cu un alt artist poate modela un cântăreţ?

Poate ajuta un artist să evolueze, dar nu modela din punctul meu de vedere. Ca artist îți dorești să nu fi ca altcineva.

Care este povestea primului tău single în limba română, „Vino înapoi”, cum a luat el naștere?

Băieții de la Deepcentral sau gândit la mine cand au compus piesa, și când mi-au prezentat piesa m-am îndrăgostit de ea. Au avut dreptate că mi se potrivește și m-am ambiționat să pot sa o cânt în limba română, era păcat să nu cânt și eu în limba noastră.

Ne poți dezvălui în exclusivitate numele artistului cu care vei colabora la versiunea în limba engleză a noului single, „Vino inapoi”?

Cred ca aș putea dar asta ar însemna să nu mai o sa fie o supriză când o voi lansa. Pot să spun că este un băiat din Portugalia.

Dintre toate piesele tale care este piesa în care te regăsești cu adevărat, piesa care te reprezintă și de ce?

Toate piesele mele au o parte din mine sau poveste mea îmbinată. Toate îmi sunt dragi pentru că sunt poveștile mele în cântece.

Care este sursa ta de inspirație atunci când compui?

Sentimentele mele, orchestrația, experiențele celor dragi.

Vestimentațiile tale atrag mereu privirile, cum îți alegi ținutele?

Aleg costumația care îmi reprezintă piesa pe care o promovez. Pentru cel mai recent single ‘Vino înapoi’ am o șalopetă nud cu swarovski în zonele care trebuie acoperite. Acestă ținută reprezintă coreografia de bollywood și povestea videoclipului. Mereu mă îmbrac cum ma simt bine și ce vreau să expun.

Cum a fost pentru tine anul 2014, atât ca artist cât și ca om?

Ca artist a fost un an extraordinar. Am lansat primul single cu un atist internațional, o colaborare foarte frumoasa cu J Balvin și ne bucuram cu piesa I want Cha care are 10millione de views. Am lansat și primul meu single în limba română, un lucru care mi-am dorit de mult. Si personal am găsit dragoste și sunt iubită.

Ce așteptări și ce planuri ai de la anul 2015?

Să evoluez mai departe ca artist și ca om. Să avem cu toții sănătate și fericire în viață.

Un mesaj pentru cititorii RADAR DE MEDIA.

Vă mulțumesc pentru susținere și vă aștept să vorbim pe facebook.com/officialxonia, instagram/xonia și twitter/xonia.

Interviu Xonia

CITEȘTE ȘI:

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Spectacolul Gala Premiilor UCIN 2019 – regal al melodiilor emblematice din filme celebre

Published

on

 

Doar câteva zile ne mai despart de cea mai longeviva gală de film din România, Gala Premiilor UCIN, care va avea loc pe 27 mai 2019 la Teatrul Național București. Juriul din acest an, prezidat de regizorul Cristi Puiu, a avut o sarcină grea, anul trecut fiind un an care a adus pe ecrane filme care au atras atenția comunității internaționale, aducând și premii importante și dezbateri pe măsură.

Gala Premiilor UCIN 2019 va pune în scenă un spectacol grandios care gravitează în jurul melodiilor consacrate din filme celebre. Evenimentul se va deschide în acordurile Orchestrei Metropolitane București, condusă de Daniel Jinga, aflat deja la al treilea an de participare la Gala Premiilor UCIN. Sub bagheta sa, orchestra va interpreta alături de artiști români de valoare melodii din filme celebre care au rămas in conştiinţa publicului, marcând diferite momente din istoria cinematografiei.

Conceptul artistic al galei va pune în lumină valoarea melanjului artelor în film, pentru că filmul înseamnă și muzică, scenografie, artă plastică, literatură, umor, dans, poezie. Spectacolul va aduna în fața publicului cele mai iubite și apreciate personalități ale momentului, printre care vor păşi pe covorul roşu și pe scena Teatrului Național București Tora Vasilescu, Magda Catone, Mircea Diaconu, Olimpia Melinte, Adrian Titieni, Cristina Cioran, Adrian Nartea, Mihai Bisericanu, Paula Chirila, Ovidiu Lipan Țăndărică, Lora, Adina Pintilie, Iuliana Tudor, Amalia Enache, Nicoleta Nucă, Adrian Nour, Ana Baniciu, Virgil Ianțu, Irina Margareta Nistor, Alina Pușcas, Cosmina Dobrotă, Virginia Rogin, Rodica Negrea, Bogdan Dumitrache, Iulia Lumânare, Constantin Dogioiu, Ana Ciontea, Silvana Mihai, Nicolae Mărgineanu și Maria Ploaie, Paul Negoescu și Denis Ștefan.

Gazda Galei Premiilor UCIN din acest an va fi Cătălina Grama (alias Jojo), aflată deja la a doua colaborare pentru prezentarea evenimentului. Vedetă de film şi televiziune, cântăreață și actriță, Cătălina Grama este alegerea cineaștilor pentru cea de-a 47-a ediție a Galei UCIN, prestigiosul eveniment al Uniunii Cineaștilor din România, cea mai mare asociaţie de cineaşti profesionişti din România, care premiază creațiile cinematografiei românești din anul precedent.

Evenimentul va reuni în Sala Studio a Teatrului Național București crema industriei cinematografice românești, vedete și personalități şi va pune in centrul atenţiei obiectivul principal al Uniunii Cineaștilor din România – susţinerea valorilor tinerei generaţii de cineaşti români.

Festivalurile au devenit extrem de importante pentru tinerii cineaști, sunt promovați altfel după ce participă la un festival, cariera lor înflorește, punctajul festivalier îi ajută în concursurile cinematografice să câștige sprijin financiar și să își promoveze viitoarele proiecte.” – a declarat Laurențiu Damian, președinte UCIN. Sprijinirea și promovarea cineaștilor români este principalul obiectiv al UCIN, uniunea susținând participarea membrilor UCIN în cadrul unor organisme cinematografice internaţionale, la festivaluri cinematografice, conferinţe, reuniuni de lucru, alte manifestări importante de specialitate din ţară sau străinătate. De asemenea UCIN susţine programe de formare şi perfecţionare profesională în ţară şi străinătate, iniţiază acţiuni pentru protejarea şi perpetuarea memoriei personalităţilor, care au adus o contribuţie importantă la dezvoltarea şi afirmarea cinematografiei naţionale şi internaţionale. ”Tânăra generație este așteptată și primită cu brațele deschise în uniune, pentru că viitorul cinematografiei depinde de ea și cea mai mare realizare a unui profesor este să fie întrecut de elevii săi”- a mai adaugat presedintele UCIN, Laurentiu Damian.

Asociația Cineaștilor din România a luat naștere în anul 1963, la inițiativa unor cineaști legendari precum Victor Iliu, Ion Popescu Gopo, Mihnea Gheorghiu, Liviu Ciulei, Paul Călinescu și Mircea Drăgan. In 1990, asociația a devenit Uniunea Cineaștilor din România, iar din 1972, Uniunea a început să decerneze anual premii, în cadrul Galelor UCIN, recompensând performanțele cinematografice din anul anterior.

Gala Premiilor UCIN 2019 este un eveniment organizat de Uniunea Cineaștilor din România în parteneriat cu Centrul Național al Cinematografiei, proiect finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, producător Revolver Events.

 

Sponsorii Galei Premiilor UCIN 2019 sunt: Alira, Cocoșu Roșu, Diamond by Adesgo, Gerovital, Hedone, Dav Global, Masaya, Opulence Ballroom, Parma Food (Green Coco, Veuve du Vernay), Mister Rose, Miau by Clara Rotescu, Trends by Adina Buzatu, Organic India, Balans Salon, ProNutrition, Inovenio Glassware.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

MAGAZIN

Anca Vlad, desemnată „Cea mai puternică femeie din afaceri” din România

Published

on

 

Cele mai influente și de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate în cadrul Galei Capital – Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaște ambiția și meritele celor mai puternice doamne din țara noastră.

Cu această ocazie, Anca Vlad, președinta Fildas-Catena, a fost desemnată „Cea mai puternică femeie de afaceri” din România. Premiul a fost înmânat de directorul executiv al grupului Capital-Evenimentul Zilei, Virgil Munteanu, directorului general Catena, Alina Marinescu, prezentă la gală alături de Otilia Ostroțki, director general Tonica Group, Daniel Marin, director financiar Fildas-Catena şi Sorin Chirculescu, director marketing Catena.

După înmânarea premiului, Alina Marinescu a citit un mesaj din partea președintei Fildas-Catena, Anca Vlad: „Felicit toate doamnele câştigătoare din această seară, cred în businessul şi în antreprenoriatul feminin românesc, repere şi componente de bază în dezvoltarea României. Mă bucură enorm această recunoaştere a meritelor noastre, suntem mândri şi onoraţi pentru acest premiu, transmit din tot sufletul mulţumirile echipei pentru performanţele obţinute în cei 20 de ani în care farmaciile Catena au devenit brandul numărul 1, 100% românesc, care este mereu alături de români, în acţiunile de promovare a stilului de viaţă sănătos şi în campaniile de caritate şi sociale. Vă mulţumesc şi vă doresc mult succes în continuare!”.

Organizatorii au argumentat acordarea distincției „Cea mai puternică femeie din România” președintei Fildas-Catena, Anca Vlad: „Nu mai există niciun dubiu că mediul de business feminin din România cunoaşte o dezvoltare din ce în ce mai accelerată, în condiţiile în care tot mai multe companii cooptează în conducere reprezentante ale sexului frumos şi din ce în ce mai multe firme sunt conduse de către femei-antreprenor. Anca Vlad, creatoarea și proprietara Fildas-Catena este singura femeie care a intrat în primele 10 locuri ale milionarilor români în Topul realizat de revista Capital în 2018, Catena fiind și cea mai mare rețea de farmacii din România”.

Anca Vlad este fondatoarea unuia dintre cele mai puternice grupuri din domeniul farmaceutic, Fildas-Catena, având în prezent peste 6.400 de angajați. Catena este rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din țara noastră, iar Fildas Trading, al doilea cel mai mare distribuitor de profil din România.

Recent, Anca Vlad, președinta Fildas-Catena, a fost distinsă cu trofeul „Cea mai influentă personalitate din business” la Gala Forbes Woman, ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, clasându-se pe primul loc în 2019 în Topul „Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din România”, pentru al doilea an la rând.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

La 11 ani, Smiley si-a sarbatorit HaHaHa Production printr-o petrecere de nota 10

Published

on

 

11 ani de HaHaHa Production au fost sarbatoriti cu peste 3 ore de muzica live, cu sute de persoane alaturi, cu amintiri si imbratisari, in cea mai extinsa familie, cu toti artistii si prietenii din istoria companiei, dar si cu cei mai mari producatori muzicali internationali, aflati acum la finalul sesiunii muzicale #MusicJourney din Romania.

Feli, Liviu Teodorescu, Corina, Alex Velea, Adda, Nicole Cherry, Ruby, Anda Adam, Jo, Cabron, What’s Up, Sore, Dorian, Seredinschi, Speak, Raluk, Damian Draghici sunt doar o parte dintre cei care au urcat pe scena si au cantat live, alaturi de Smiley, de band-ul lui si de toti invitatii prezenti cele mai cunoscute piese din istoria lor alaturi de HaHaHa Production. Tot Smiley a fost cel care a dat tonul petrecerii, el a cantat una dintre cele mai cunoscute si premiate piese, Acasa. Dupa aproape trei ore de muzica live, Smiley a valsat cu Feli, a stat cu Damian Draghici “In statie la Lizeanu” si a aprins scanteia cu Dorian, in timp ce artistii HaHaHa Production au urcat pe scena cu 11 torturi in corul de “Multi ani traiasca” al prietenilor prezenti.

Cand ajung in momente din astea festive, realizez cat timp a trecut si ca, de fapt, am lucrat cu aproape toti artistii din Romania. HaHaHa Production este un vis al meu pe care l-am inceput doar cu o dorinta uriasa de a face muzica, sperand mereu sa ajunga la cat mai multi oameni. Atat!”, povesteste emotionat Smiley care acum 11 ani a pornit acest drum cu o mana de prieteni si o mare dragoste fata de muzica.

Alaturi de Smiley la petrecerea sa au venit inarmati cu multa pofta de distractie si dans printre altii si Andreea Esca alaturi de sotul sau, Alexandre Eram, Pavel Bartos, Marius Moga, Iulian Moga, Iulia Vantur, Adrian Sarbu, Cristina Iacob, George Pistereanu, Lino Golden, Tequila, Raluca si Walter Zenga, fosti si actuali concurenti de la Vocea Romaniei sau Romanii au talent, oameni de radio si televiziune si cei mai multi dintre artistii noi sau vechi ai HaHaHa Production.

11 ani inseamna in primul rand prietenii multe castigate, unele pierdute, munca multa si ore nedormite, dar mai ales, sute de piese scrise si compuse de noi. Sunt fericit ca am avut curajul sa pornesc la drum doar cu un vis si cativa prieteni. Sunt si mai fericit ca muzica noastra e ceruta si ascultata de atatia oameni. Dupa un deceniu de HaHaHa Production sunt convins ca asteptarile vor fi si mai mari de la noi”, marturiseste Smiley.

11 ani de HaHaHa Production inseamna si peste 700 de piese compuse, 110 artisti pentru care s-a scris si compus muzica si nenumarate premii adjudecate. HaHaHa Production este un pionier si in online-ul romanesc, primul canal pe Youtube si primul cont de Facebook, iar canalele artistilor aduna azi peste 1 milliard de vizualizari, cu aproape 3 milioane de subscribers. Dintre cele mai importante premii oferite de industria muzicala, peste 25 de premii au fost castigate de Smiley de-a lungul anilor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending