Connect with us

Monden

Interviu video cu Irinel Columbeanu în prag de sărbători. Fostul milionar de la Izvorani dezvăluie cum a ajuns de la extaz la agonie

Published

on

VIDEO ROMANIA TV
Reclame

Sărbătorile de iarnă îl găsesc pe Irinel Columbeanu la azilul din Ghermăneşti, proprietatea lui Ion Cassian. Fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit, într-un interviu pentru România TV, că este mulţumit de viaţa pe care o duce la cămin şi spune că nu-i lipseşte nimic.

Irinel Columbeanu are, însă, o mare bucurie în prag de sărbători: faptul că Irinuca nu l-a uitat, chiar dacă se află la mii de kilometri depărtare de România.

Aici mă simt ca acasă, pot să fac şi sport cum făceam şi acasă unde aveam multe facilităţi care se aseamănă cu ce am aici. Cu Irina vorbesc mult pe video, mă suna ea sau îmi scrie pe Whatsapp, nu uităm să ne mărturisim dragostea„, spune fostul afacerist în interviul pentru România TV.

Când a început declinul lui Irinel Columbeanu: „Afacerea nu a mers, am încercat să împing un tren cu mâinile goale

Fostul milionar a dezvăluit şi momentul în care a început declinul său. Este vorba despre decizia neinspirată de a investi toţi banii pe care îi avea într-o fabrică de la Târgu Cărbuneşti în care urma să se producă un altfel de ciment, columbeanitul. În 2007, când a demarat afacerea, Columbeanu spunea despre cimentul pe care urma să-l producă faptul că „se întăreşte rapid, iar timpul de uscare se poate regla

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending