Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Serialul “Arme născute din foc” este difuzat pe HISTORY în fiecare miercuri, la 22:00. RadarDeMedia.ro vă prezintă un interviu cu gazda emisiunii – Wil Willis.

Pe lângă faptul că eşti un Army Ranger, ești, de asemenea, şi actor. Care sunt producțiile care ţi-au influenţat cariera?

Wil Willis: Am jucat în câteva filme, dar nu ca actor principal. Însă acum, fiind gazdă a unei emisiuni, pot să fiu eu însumi.

Ultima audiţie la care am fost era pentru rolul unui US Navy SEAL. Puteai crede că experinţa mea din armata americană mă va recomanda pentru acel rol, dar nu a fost aşa. În final, au ales un actor mai bun, pentru că abilităţile militare și capacitatea mea au avut foarte puțin de-a face cu rolul real.

Cum ai fost selectat pentru a fi gazda acestei serii?

Am fost invitat să zbor cu avionul la New York pentru un test de ecran și pentru a face cunoştinţă cu juriul. Eu şi David Baker am lucrat împreună la un alt show cu 7 ani în urmă, așa că ne cunoşteam. J. Nielson și eu am descoperit că suntem foarte asemănători, iar Doug este un “dur” care a fost în U.S. Air Force. Noi într-adevăr ne înţelegem foarte bine cu toţii. J. este maestru fierar certificat. Doug este expert în arte marțiale și utilizatorul final al armelor. Baker este specializat pe săbii, expertul nostru în arme istorice. Pur și simplu funcționăm bine împreună.

Cum au primit americanii sezonul 1 din “Arme născute din foc”?

Feedback-ul pe care l-am primit a fost pozitiv. Ultimul episod al sezonului a avut o audienţă record de 1,6 milioane de telespectatori. În prezent, primesc mesaje legate arme în fiecare săptămână. Îmi scriu taţi care vor să petreacă mai mult timp cu copiii lor şi doresc să știe unde pot găsi cursuri de fierar. Oamenii au nevoie să fie inspiraţi și doresc să fie motivați să realizeze ceva în timpul vieții lor, care să dureze mult după ce ei nu mai sunt. Ei doresc să lase o moştenire, iar o armă bine făcută ne poate supravieţui tuturor.

Crezi că europenii vor percepe în mod diferit serialul? Aici, avem o tradiție mai îndelungată în crearea armelor.

America este o ţară nouă, de mai puțin de 250 de ani. Americanii sunt cunoscuţi pentru armele de foc. Pistoalele erau armele epocii în care țara noastră era fondată. Noi ne iubim armele de foc. Ţările mai vechi, cu o istorie mai amplă, se vor simți și mai atrase de “Arme născute din foc” decât publicul american.

Ce arme legendare create în sezonul 1 ţi-au atras atenţia cel mai mult? De ce?

Sabia cruciaţilor este iconică și cunoscut în întreaga lume. Am fost intrigat de dezvoltarea și de construcția ei.

Au fost orice concurenți în sezonul 1 pe care i-ai găsit fascinanţi?

Toţi concurenţii erau personaje unice si fascinante. Unii erau amuzanţi, unii erau nerăbdători sau alţii foarte calmi. Toţi sunt oameni deosebiţi ce au în comun fierăria.

Ţi-ai creat vreodată propriile arme?

Da.

Ce ai învăţat tu de la juriul de experţi?

Atât de multe! Prea multe să le enumăr acum. Cel mai important lucru… bate fierul cât e cald!

 

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending