Connect with us

Emisiuni

Interviul Andreei Esca cu Dacian Cioloş de la Europa FM, subiect de discuţie la Sinteza Zilei de la Antena 3!

Published

on

Reclame

Interviul acordat de Dacian Ciolos, fostul Premiera al României, Andreei Esca, care realizează emisiune de radio la Europa Fm („La Radio cu Andreea Esca) a fost subiect de discuţie în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3. 

 

Mai exact Mihai Gâdea a spus la Sinteza Zilei „de ce Andreea Esca nu l-a întrebat pe Dacian Ciolos în interviul acordat despre ordonanţa de urgenţă din ultimele zile de mandat”.

„Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns”, a spus Mihai Gâdea la adresa Andreei Esca, care l-a intervievat pe fostul Premier, facand referire că aceasta „l-a întrebat de sex în loc să-l întrebe de OUG”, prin care s-a achiziţionat fără licitaţie mai multe corvete militare din Olanda, în valoare de 1.6 miliarde de euro.

„În loc să răspundă la cele mai grave dezvăluiri din acest an, l-a întrebat despre sex. Ciolos aranjat să i se pună întrebări de felul acesta”, a menţionat realizatorul TV.

Apoi în platoul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea alături de Mircea Badea au difuzat calupuri din interviul Andreei Esca cu Dacian Ciolos de la Europa Fm.

 

Foto Credit: EUROPA FM

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending