vineri, februarie 23, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăUTILEInvestiția în modele determină succesul unui studio de videochat

  Investiția în modele determină succesul unui studio de videochat

  Studioul de videochat CamStars este un studio premium, fondat în capitala României, în anul 2008. Modelul de business care stă la baza acestui studio este unul nou și presupune investiția în modelele angajate astfel încât ele să-și atingă adevăratul potențial ca specialiste în videochat și să-și depășească toate limitele.

  Echipa CamStars a creat pentru femeile care vor să i se alăture un mediu propice dezvoltării lor profesionale, dar și personale, unde ele pot cu ușurință să câștige veniturile pe care și le-au propus practicând această meserie.

  Pentru a prezenta mai detaliat acest studio de videochat cu un concept inovativ, în realizarea articolului de astăzi am luat legătura cu Andrei, unul din partenerii acestui studio, cu care am stat de vorbă pentru a ne prezenta pe larg întreaga poveste.

  RM: Spune-ne te rog câteva cuvinte despre acest studio.

  Andrei: CamStars este un studio fondat în București, acum 14 ani. Misiunea noastră a fost încă de la început să ajutăm modelele angajate să ajungă în poziții de top în domeniul videochatului, dar și să beneficieze de un mediu de lucru legal, unde transparența și valorile echipei sunt lucruri de mare preț.

  RM: Ce te-a determinat să deschizi un studio de videochat:

  Andrei: Eu și ceilalți membrii ai echipei am știut de la început ce ne dorim de la această afacere. Bineînțeles, ceea ce părea simplu de obținut la început, ne-a luat de fapt câțiva ani, dar nu ne-am lăsat până nu am ajuns acolo unde ne-am dorit.

  RM: Ați cerut sfaturi sau consultanță din partea unui alt studio sau de la oricare altă persoană cu experiență în acest domeniu?

  Andrei: Când ne-am apucat noi de business lucrurile erau cu mult diferite față de acum. Era un business nou pentru piața românească și competiția nu era la fel de mare ca acum. Totul se întâmpla mai încet și trebuia să-ți dai seama singur de anumite lucruri. Din fericire însă, noi suntem trei asociați și fiecare și-a făcut treaba bine.

  RM: Există vreo diferență din punct de vedere financiar între anul acesta și anul trecut? V-au crescut profiturile:

  Andrei: Noi preferăm o creștere înceată, dar constantă, prin motivarea noilor modele să rămână alături de noi. Pentru a convinge modele noi să ni se alăture trebuie să facem permanent investiții și să creăm cele mai bune condiții de muncă. Pornind de la datele pe care le avem până acum, putem spune că anul acesta va fi cel puțin unul la fel de bun ca anul trecut și suntem destul de mulțumiți de aceste performanțe.

  RM: Explică-mi cum ați făcut față până acum la amenințările din partea competiției.

  Andrei: Noi nu considerăm celelalte studiouri o amenințare la adresa business-ului nostru deoarece competiția ne face să devenim mai puternici și mai buni. Modelul nostru de business se bazează pe oameni cu experiență, cu abilități unice, pe indivizi deosebiți și pe o echipă cu valori greu de clintit.

  RM: Ce fel de metode ați folosit pentru a crea strategiile care au condus la succesul de care aveți parte în ziua de azi?

  Andrei: Încă de la început am încercat să creăm un brand puternic și demn de încredere, iar valoarea numărul unu a companiei noastre este respectul pe care îl arătăm față de munca modelelor noastre. Nu numai că facem tot ce ne stă în putință pentru ca ele să ajungă niște modele de succes, dar le ajutăm și să atingă cea mai bună versiune a lor.

  RM: Cu ce fel de platforme de videochat lucrați?

  Andrei: Nu lucrăm decât cu website-uri premium precum: ImLive, Jasmin, AdultWork sau Streamate și suntem total împotriva muncii neremunerate.

  RM: Ce fel de așteptări aveți de la platformele cu care lucrați:

  Andrei: Suntem foarte mulțumiți de parteneriatele pe care le avem cu website-urile cu care lucrăm. Colaborăm în permanență cu ele pentru a ne ajuta modelele să-și atingă obiectivele financiare.

  RM: Câte locuri de muncă oferiți?

  Andrei: În prezent suntem activi în trei locații și oferim 20 de locuri de muncă.

  RM: Ce așteptări poate avea un model de videochat care lucrează la studioul CamStars în comparație cu salariul mediu pe economie:

  Andrei: Câștigurile unui model de videochat depind în această ordine de: dedicația acesteia, cunoștințele generale, abilitățile la limba engleză, aspect fizic. De aceea, orice model care lucrează cu noi poate să-și atingă obiectivele financiare și să-și crească veniturile de la lună la lună.

  Radar Editor

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente