Connect with us

A-Z NEWS

INVITAT | Gilad Coppersmith, profesionist internațional de top în digital al rețelei IPG, vorbeste la ICEE fest

Published

on

Reclame

Gilad Coppersmith, jucător important în industria internațională de digital advertising, Digital and Innovation Catalyst World Markets pentru rețeaua IPG Mediabrands, va fi prezent mâine la București, în cadrul ICEE fest, Festivalul Internetului din Europa Centrală și de Est, eveniment organizat de catre Thinkdigital. La acest eveniment au fost deja confirmați aproximativ 1.700 de participanți din opt țări și vor fi prezenți reprezentanți ai giganților Facebook, Google, Yahoo, Skype, Youtube.

Cu o experiență de 18 ani în domeniul marketing&advertising, exercitată în diverse piețe internaționale, câștigător al Grand Prix pentru Media Innovation organizat de către Internationalist Magazine (2008), Gilad conduce acum din Singapore diviziile de digital ale agențiilor parte din reteaua IPG Mediabrands din 52 de țări. Gilad Coppersmith va vorbi mâine, 7 iunie, despre comunicarea Real Time.

Rețeaua internațională IPG Mediabrands este parte a Interpublic Group, una dintre cele mai mari organizații de comunicare, marketing și advertising din lume. În România, IPG Mediabrands este prezentă prin companiile Universal McCann, Initiative și BPN.

Gilad este un nume sonor pe piața internațională de digital advertising iar prezența

sa la ICEE fest este un win-win: cei prezenți vor avea ocazia să asculte opinia unui specialist de renume pe o temă atât de actuală – comunicarea Real Time dintre brand și client, dar și să interacționeze pe subiecte precum trenduri/tactici globale de digital marketing, inovație în digital. Initiative este publisher-ul a numeroase research-uri dedicate marketerilor și industriei de comunicare, iar Media Fact Book, pe care agenția o editează din 1997, este singura lucrare de analiză a pieţei româneşti de media şi publicitate. Luna aceasta lansăm ediția din 2013 a MFB, și vom avea ocazia să discutăm live cu Gilad despre rezultatele studiului nostru”, spune Alexandra Olteanu, Managing Director Initiative.

Unul dintre crezurile lui Gilad este că o companie care investește în expertiza sa digitală, investește în viitor, ceea este mai mult decât adevărat. Conexiunea permanentă dintre brand și publicuri este mai necesară ca oricând, și cine nu înțelege că Real Time Marketing este noua religie în advertising ar putea avea probleme de adaptare la piața actuală de comunicare“, spune Mihai Trandafir, Managing Director Universal McCann.

 “BPN, cea mai nouă agenție media a IPG Mediabrands, este despre digital, despre perfomanță în social media și despre mixul perfect al  canalelor de comunicare care garantează brand awareness. Este grozav să fii parte dintr-o rețea globală puternică, să ai acces la tool-urile cele mai noi ale industriei și să beneficiezi de expertiza unor oameni care au făcut istorie în domeniu acesta, al advertising-ului digital. Ne bucurăm să îl avem pe Gilad în România și să vorbim despre inovație și digital leadership”, spune Ileana Tomescu, Managing Partner BPN.

Prezentarea lui Gilad Coppersmith din cadrul ICEE fest, intitulată The Power of Real Time, va începe la ora 15.20.

Mai multe detalii despre parcursul profesional și expertiza lui Gilad se regăsesc pe LinkedIN,  aici.

 

ICEE fest este organizat în parteneriat cu Orange și cu sprijinul Microsoft – prin Internet Explorer 10 și Windows 8 – și se va desfășura săptămâna aceasta între 6 și 9 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending