Invitaţi de marcă în cadrul noului sezon „Drag de România mea !” la TVR 2 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Invitaţi de marcă în cadrul noului sezon „Drag de România mea !” la TVR 2

Published

on

            Cu mai multă energie, din 13 septembrie, de la ora 15.00, Paul Surugiu-Fuego dă startul celui de-al cincilea sezon „Drag de România mea !”, la TVR 2. Emisiunea, care deja are un public numeros şi iubitor de calitate, ne propune ediţii dinamice, diverse, cu gale şi personalități marcante din care nu vor lipsi exclusivitățile, muzica de calitate, alături de eroii de ieri şi de azi. Actriţa Maia Morgenstern şi Preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop vor fi printre primii invitaţi.

 

„Arta este salvarea, într-o lume plină de incertitudine ! Și nu arta îndoielnică, cu eroi prefabricați, mediocritate și subcultură, ci acea parte care ne poate înălța și ne poate face mai buni. Asta veți găsi întotdeauna în emisiunea „Drag de România mea !”, promite Paul Surugiu-Fuego, gazda unuia dintre cele mai curate și mai apreciate show-uri de divertisment din televiziune.

 

Maia Morgenstern, celebră actriță de renume internaţional, va fi premiată și va lăcrima amintindu-și de părinții ei. Ea a pregătit un moment de senzație alături de Fuego, dedicat mamei, povestindu-ne totodată despre experiența din celebrul film a lui Mel Gibson, „Patimile Lui Hristos”, dar și despre familie, teatru și despre cum este să conduci o instituție culturală în România.

Printre personalităţile invitate, se numără şi președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop. Intelectual, istoric și om de cultură, dânsul va vorbi despre situația actuală a României, despre criza culturală, va recita versuri, va descrie profilul românului și va povesti despre ce mai înseamnă patriotismul azi.

 

Drag de România Mea este show-ul de divertisment care vine ca o gură de aer […]. Noi aducem în fața voastră artă adevărată, aducem autentic, aducem nume mari, personalități culturale și artiști care merită să apară la televizor. […] Cred eu că se poate face performanță și cu lucruri interesante și decente, cu muzică bună, ușoară sau populară, cântată exclusiv în limba română”, a mai transmis Fuego.

Advertisement

Ne pregătim de rubrici noi și folclor autentic, cu multă emoție, dar și de momente inedite. Sezonul cu numărul cinci va fi cel mai lung de până acum, având 17 gale cu divertisment curat, demn, în care nu-i nevoie să epatezi sau să ieși în evidență pentru a oferi publicului o alternativă.  Umorul va fi și el prezent, printr-o scenetă surpriză, plină de haz.

 

„Îmi doresc ca lumea să-nțeleagă mai mult și mai bine munca noastră și faptul că suntem o emisiune curată, decentă, educativă, așa cum trebuie de altfel să fie divertismentul. Îmi doresc audiențe la fel de bune și să fim lideri pe tronsonul nostru orar, deși nu ne ghidăm neapărat după audiențe, ci după calitate. Și nu ne pasă că suntem cumva contra curentului, nu ne doare gura să spunem lucruri frumoase si decente despre artişti, despre valori, să-i arătam în lumina cea mai corectă, să-i readucem în faţa voastră și să facem duminicile așa cum se făceau cândva”, este de părere Paul Surugiu-Fuego.

Echipa „Drag de România mea !” a pregătit rubrica ROMÂNIA DE PE COCLAURI, acolo unde Iosif Ciunterei, un tânăr de 25 de ani, va culege povești și obiceiuri de pe plaiurile României şi va arăta partea frumoasă a țării. Vom redescoperi astfel tradiții și obiceiuri uitate, de la tunsul oilor, până la olărit, țesut sau făcut bulion de casă. În fiecare ediţie vom descoperi înţelepciunea populară, ne vom întoarce la tradiţii, vom asculta poveşti și vom cunoaşte oameni simpli, dar înalți spiritual şi obiceiurile lor uitate.

Avem și o familie de colecție, care vine cu povestea lor de dragoste și exclusivități. Cântăreața Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu, designer și creator al Casei Regale, vor povesti despre familia lor. Alina va cânta, iar soţul ei ne va prezenta o colecție atipică creată pentru Fuego și concertul simfonic al acestuia.

 

Aşa că, nu rataţi începând de duminică, 13 septembrie, de la ora 15.00, prima gală a noului sezon „Drag de România mea !”, la TVR 2. O ediție plină de energie şi noutăţi, cu daruri muzicale şi în care ne vor fi aproape Paul Surugiu-Fuego, band-ul Supermarket și baletul condus de coregraful Florin Mariș.

 

Advertisement

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending