Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Ioan Isaiu, protagonistul telenovelei “Ingeri pierduti”, productie MediaPro Pictures care va avea premiera pe 9 septembrie, de la 20.30, ACASA, si-a sarbatorit ziua de nastere la un gratar, la iarba verde, alaturi de intreaga familie.ingeri pierduti acasa

Nimic nu este mai frumos decat o zi speciala petrecuta alaturi de cei dragi: “De ziua mea am avut bucuria sa am toata familia langa mine: pe mama mea, pe socri, cumnati, nepoti, inclusiv pe cei de la Cluj. Nu mi-am dorit nimic altceva decat sa stau in jurul unui gratar, bunatati acompaniante de multe alte feluri pregatite de mamici (mama mea si soacra mea). A fost o zi de nastere relaxanta, una dintre acele zile festive in care poti sta linistit, la pantaloni scurti. Iar tortul facut in casa nu se compara cu niciun alt tort!  Asa ca va recomand, din cand in cand sa savurati valorile familiei”, spune Ioan Isaiu.

Cel pe care il puteti urmariti in rolul lui ”Alex” in “Ingeri pierduti”, noua telenovela romaneasca care va fi difuzata din 9 septembrie, de luni pana joi, de la 20.30, ACASA.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending