Ioana Badea este Miss Karaoke Bucuresti 2011 (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Ioana Badea este Miss Karaoke Bucuresti 2011 (galerie foto)

Published

on

Tanara Ioana Badea a castigat saptamana trecuta concursul Miss Karaoke, etapa Bucuresti organizat de London Pub si Mc NINO. Ioana a obtinut maximul de punctaj din partea juriului si va participa in etapa nationala a concursului Miss Karaoke Romania!

Asa cum v-am promis, astazi o vom cunoaste mai bine pe Ioana care a stat de vorba cu un redactor Radar de Media.

“Am inceput sa cant de mica;  imi amintesc ca primele melodii le fredonam impreuna cu mama mea care a fost foarte incantata de  entuziasmul meu in ceea ce priveste muzica. Am avut si am norocul de a fi sustinuta si invatata numai de oameni  extraordinari , dl. Cornel Fugaru si dna. Mirela Fugaru, dl. Titus  Munteanu, dl. Marius Teicu, a adaugat Ioana castigatoarea concursului.

Concursul desfasurat in London Pub a adunat sute de simpatizanti care s-au distrat pana dimentata. Ioana  a fost pe placul tuturor, ea umind pe toata lumea chiar dupa prima proba de concurs!

“Am aflat de acest concurs cu foarte putin timp inainte de a avea loc  si am decis sa particip pentru a ma distra si pentru a cunoaste lume.” Atmosfera a fost super, totul a decurs fara probleme si celelalte 12  fete alaturi de care am concurat s-au dovedit a fi foarte prietenoase,  fiind astfel o companie placuta;  ne-am sustinut una pe cealalta, am  trait aceleasi emotii si asta ne-a apropiat unele de celelalte.
Sper sa ma bucur la etapa nationala de acelasi succes si sa imi  indeplinesc visul de a ajunge sa reprezint Romania la Atena, in cadrul concurs international”, a adaugat Ioana pentru Radar de Media.

Vezi mai multe fotogarfii cu Ioana pe FLASH

 

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending