Connect with us

LIFE STYLE

Ioana Golea arbitra cu ochi de smarald – interviu in exclusivitate pentu Radar de Media –

Published

on

Reclame

 Ioana Golea , are 28 de ani si putem spune ca a  trait pana acum cat altii in 2 vieți . 

Si iata si argumentul  de ce spune asta 🤪.

,,Ca orice copil de mica am visat la diverse , ba sa ma fac politista , ba medic de diferite specializari , ba insotitoare de bord, ba coafez deci tipicul varstei dar am ajuns prin a cocheta cu sportul la inceput atletismul iar odata ajunsa acolo impreuna cu alte colege ne-am trezit ca ne inscriem la scoala de arbitrii .

La inceput a fost efectul de turma nu a fost ceva ce imi doream cu ardoare dar cu timpul a devenit cel mai mare drog ( de care inca nu m-am lecuit nici dupa mai bine de 14 ani ).

Usor , usor am absolvit scoala , am inceput sa merg la  meciuri si sa imi intre din ce in ce mai rau in sange pana intr-o zi cand am aflat ca sunt insarcinata desi urma sa am teste fizice din ce in ce mai grele fiind in lotul national pe care nu am mai reusit sa le promovez.

Atunci s-a rupt ceva dar nu definitiv pt ca desi am fost ulterior scoasa din lot am hotarat sa ma implic in fotbalul juvenil si sa imi doresc sa fiu cat mai aproape de copii, sa ii invat, sa ii ajut ( inclusiv sa ii leg la sireturi ) ma comport cu micutii cum mi-as dori ca oricine din exterior sa se poarte cu fiica mea.”- marturiseste  blondina cu ochi de smarald in exclusivitate pentru RADAR DE MEDIA

Dar sa stiti ca drumul ei nu s -a oprit aici.

Revenim cu informatii si video in cadrul evenimentelor organizate de noi unde Ioana Golea va fi prezenta.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending