Connect with us

A-Z NEWS

Ioana Lee: Am fost pusa pe medicamente. Mi s-a interzis orice forma de efort!

Published

on

Reclame

Pe platforma sa, www.ioanaleewellness.com, cunoscuta scriitoare Ioana Lee face destainuiri uluitoare, despre care nu a vorbit niciodata in public.

„Aveam 4 ani când am primit un diagnostic ce avea sa îmi definească cursul vieții. O problema la inima. Stenoza aortica. Am fost pusă pe medicamente. Mi s-a interzis orice forma de efort, sport, ridicat greutăți…

Trebuia sa fiu ferita de șocuri emoționale, adică, de viața. Timp de 10 ani părinții m-au dus la București, la spitalul de copii. Eram mică. In spital era mereu frig. Aveam de făcut multe teste. Părinții erau îngrijorați. Priveam mame cu copii operați, unii bebeluși morți, era o vale a plângerii. Am auzit ca s-ar putea sa nu trăiesc sa împlinesc 12 ani. Eram îngrozitor de slaba, cu un puls extrem de accelerat, in ciuda medicamentelor, aveam insomnie și nu mâncam. Voiam însă sa ma fac luptătoare de arte marțiale, balerina și pilot. Nu numai ca nu am crezut nici o clipa ca nu o sa trăiesc, nici nu concepeam sa nu îmi îndeplinesc visele Dar, nu aveam voie sa fac nici un fel de efort. 

La vârsta de 14 ani am refuzat sa mai merg la controale de la București și, in secret, am încetat sa mai iau medicamente. Nu mai vroiam sa fiu “fata cu probleme de inima”, nici sa fiu compătimită și in nici un caz sa ma consider victima când eu eram concentrata pe victorie. Tot la 14 ani, ni s-a făcut controlul medical la școala și ne erau date fise pentru a putea merge la liceu. Pe fisa mea scria “ dezarmonica fizic”, foarte bolnavicioasa, stenoza aortica, subnutrita. Am rupt-o fără sa o arat nimănui.

Mi-am promis atunci ca voi deveni sănătoasă, puternica, frumoasa din interior, carismatica și voi cuceri lumea.Era un secret cumplit ce mi-a fost spus de bunica mea când aveam vreo 5 ani. In ceruri, acolo unde vroiam sa pilotez, exista un Dumnezeu care ma iubea foarte mult si pe mine si pe toți oamenii. Și dacă ma rugam Lui sa îmi dea forța, sănătate si curaj, El o sa mi le dea. Însă trebuia sa țin totul in secret fata de toată lumea, in afara de bunicii mei. Așa am făcut. M-am rugat neîncetat”, scrie Ioana Lee.

Rugaciunile i-au fost ascultate si, astazi, la 50 de ani, este un exemplu de vitalitate, forta, energie, frumusete si spiritualitate. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending