Connect with us

Emisiuni

Ioana Lupea realizează o nouă emisiune la TVR INFO: 7 din 7

Published

on

În fiecare duminică după-amiază, de la ora 17.30, jurnalista Ioana Lupea va trece în revistă principalele şapte evenimente ale săptămânii în noua emisiune de la TVR Info – 7 din 7. Programul, cu durata de o oră şi jumătate, se va constitui într-un top şapte al celor mai importante evenimente ale săptămânii care se încheie.

Pornind de la un editorial care trece în revistă evenimentele săptămânii, 7 din 7 va beneficia de prezenţa unui invitat împreună cu care moderatoarea şi realizatoarea Ioana lupea va discuta subiectele ediţiei.

„Pe lângă prezentarea evenimentelor, emisiunea va cuprinde reacţiile actorilor implicaţi, relatările media în legătură cu evenimentul şi un scurt comentariu despre impactul acestuia asupra domeniului abordat: politică, economie, justiţie, media, politica externă a României etc. Materiale filmate vor ilustra evenimentele selectate şi se vor constitui în puncte de plecare pentru discuţia din studio”, spune Ioana Lupea.

La prima ediţie 7 din 7 de duminică, 29 mai, printre subiectele care vor fi dezbătute se numără: Nouriel Roubini despre zona euro şi criza financiară, programul USL, schimbarea Guvernului, absenţa preşedintelui României la Varşovia, corupţia din vămi.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending