Connect with us

A-Z NEWS

Ioana Maria Moldovan a primit prima pereche de patine de la Mos Craciun la 4 ani

Published

on

Reclame

Mare amatoare de patinaj inca de mica, Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea „Povestirilor adevarate”, a primit in dar de la Mos Craciun, la 4 ani, prima ei pereche de patine, albe, din piele. Cu toate ca au trecut ani buni de atunci, Ioana isi aduce aminte acest moment in detaliu. „Aveam 4 anisori cand Mos Craciun mi-a adus in dar primele patine. Imi amintesc si azi, cum am gasit sub brad cutia mare, frumos impachetata si cu funda rosie. Tremuram de emotie si nerabdare sa vad ce mi-a adus Mosul. Cand am gasit patinele din piele alba nu-mi mai incapeam in piele de bucurie. Nu imi venea sa cred ca Mos Craciun mi-a adus exact ce ii desenasem in scrisoare, patinele la care visam. Mi le doream foarte mult pentru ca incepusem sa prind drag de patinoar”, spune Ioana.

Vedeta ACASA nu a uitat nici cum, in copilarie, privea ore in sir catre locul unde copiii mai mari patinau: „ Aproape de casa era un teren de minifotbal care era transformat in fiecare iarna in patinoar. Acolo, eram eu de dimineata pana seara. Ai mei faceau cu randul sa stea cu mine si abia reuseau sa ma dezlipeasca de gardul patinoarului. Desi eram rosie in obraji si inghetata de frig, eu nu vroiam decat sa-i vad pe ceilalti cum patineaza si sa pun si eu piciorul pe gheata. Dupa ce Mos Craciun mi-a adus in dar patinele, a inceput si adevarata distractie pentru mine si teama pentru ai mei. Desi am fost un copil mai retras si fricos, cand a venit vorba de patine am uitat de toate. Imi placea tare mult ideea ca poti sa aluneci pe gheata, sa plutesti, asa ca nu puneam la suflet trantele, ce-i drept multe, pe care le luam.”

Ambitia Ioanei, inca de mic copil, a fost sa patineze foarte bine. Acum, iarna de iarna, prezentatoarea „Povestirilor adevarate”, difuzate ACASA, de luni pana sambata, de la 17.30, isi pune patinele ei albe, din piele, primite cadou tot de la un alt Mos Craciun, logodnicul ei, Marian, si aluneca pe gheata patinoarelor din Capitala. ”Cand eram copil nu conta ca ma loveam, ca ma durea, eu ma ambitionam sa invat sa patinez. Incet, dar sigur am inceput sa patinez si chiar am prins drag de acest sport. Asa ca, nu e iarna sa nu merg la patinoar. Ma relaxeaza, ma bine dispune si in plus fac si miscare”, marturiseste Ioana.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending