Connect with us

Life Style

Ioana Maria Moldovan împreună cu copiii cu dizabilități a intrat în atelierul Lumea Faptelor Bune Conil

Published

on

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea Focus de la PrimaTv, se implică în mai multe activități de binefacere și acum, în Săptămâna Mare, ea a făcut voluntariat în atelierul Faptelor Bune Conil.

 

„Lumea Faptelor Bune Conil e un proiect de suflet, un loc în care poveștile prind viață, iar din mâinile copiilor cu dizabilități prind contur altfel de obiecte, pe care oamenii care vor, pot și simt să facă fapte bune, le cumpără. În Săptămâna Mare am învățat să facem ouă surpriză din hârtie. Iar surpriza a fost evident clovnul Conil, prietenul tuturor copiilor, cel care nu face nicio diferență, pentru care nu contează că ești tipic sau ai o dizabilitate. El știe că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce merită descoperită, susținută, încurajată și promovată.” spune Ioana Maria Moldovan. 

 

Ea a petrecut câteva ore de neuitat alături de copiii cu dizabilități ai Asociației Conil, unde este voluntar, și ca de fiecare dată a rămas fără cuvinte când i-a văzut cu câtă răbdare și dorință au făcut aceste ouă speciale de Paște. Emoționată de determinarea lor, Ioana ne-a declarat că:

“Poate că pentru noi, să lipim o hârtie, s-o împăturim, e ceva foarte simplu, însă pentru ei, copiii cu dizabilităti e un mare efort. Rezultatul muncii noastre în echipă e cel mai frumos cadou pe care mi-l putea face iepurașul, pe care-l rog să spună povestea acestor copii minunați mai depate, iar cei care vor să-i ajute pot da un sms la 8843.”

 

Foto Credit: PRIMA TV

Maia Mălăncuș din echipa MOGA este câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior de la PRO TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending