Connect with us

EVENTS

Ioana Maria Moldovan sprijină campania Melanoma MayDay

Published

on

S-au împlinit patru ani de când tânăra prezentatoare a emisiunii Times New Roman TV, Ioana Maria Moldovan a trecut printr-unul dintre cele mai grele momente ale vieţii ei: a fost suspectă de cancer de piele, una dintre cele mai necruţătoare boli de pe planetă.

„Acum patru ani, o simpla aluniţă mi-a transformat viaţa într-un calvar! Nu am cum să uit niciodată momentele dificile prin care am trecut: suspiciunea unui cancer de piele mi-a dat atunci viaţa peste cap. Norocul meu a fost că am ajuns pe mâna unor medici buni care au ştiut ce au de făcut şi au intervenit la timp. Din experienţa pe care am trăit-o pe propria-mi piele, am realizat că cel mai important în viaţă este să fii sănătos. Trebuie să punem preţ pe sănătatea noastră şi să ne facem timp să avem grijă de ea. Pe cei care citesc aceste rânduri îi sfătuiesc să meargă din timp la doctor, indiferent dacă au sau nu probleme. Un simplu control de rutină iţi poate salva viaţa.”, spune Ioana.

IMM_MelanomaMayDay2

Frumoasa prezentatoare TV ştie că nu este singura care a trecut prin astfel de momente cumplite şi că există oameni care au fost mult mai greu încercaţi de viaţă. Dar pe de altă parte, vedeta Prima TV îşi doreşte să facă tot ce este posibil pentru a sprijini campaniile care luptă împotriva acestei boli cumplite.

”De curând m-am implicat fără să stau pe gânduri şi în campania „Melanoma MayDay”. O campanie de luptă împotriva cancerului de piele. Practic, cu ajutorul unei unităţi mobile, dotate cu aparatură de ultimă generaţie, medici specialişti dermatologi fac screening dermatoscopic gratuit oamenilor care prezintă un risc sporit să facă această boală cumplită. Împreună cu o asociaţie non-profit dorim să tragem un semnal de alarmă, ca lumea să conştientizeze cât de periculos e melanomul.”, declară Ioana.

Melanoma May Day este o campanie care luptă împotriva cancerului de piele. Pe Ioana Maria Moldovan o puteţi vedea în fiecare duminică, de la ora 19.00, la emisiunea Times New Roman TV, doar la Prima TV.

Foto credit: Prima TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending