Connect with us

Emisiuni

Ioana Maria Moldovan vine la Poezie și delicatețuri, noua emisiune al lui Mircea Dinescu, la Prima TV

Published

on

Foto Credit: Prima TV

            Noua emisiune semnată Mircea Dinescu se poate vedea duminică, 28 martie, de la ora 14:00, doar la Prima TV. Mircea Dinescu și prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV au avut parte de o vizită neașteptată în timpul filmărilor pentru emisiunea Poezie și delicatețuri, de la Prima TV.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

O turmă de 300 de capre a invadat portul de la Cetate, unde cei doi filmau, dar aceștia n-au fost deloc deranjați, fiind concentrați la răsucitul clătitelor în aer. Desigur, vorbim de Mircea Dinescu, așadar clătitele gătite în această ediție nu au fost unele obișnuite, ci cu ingrediente de sezon: urzici și măcriș, stropite ușor cu nelipsita zeamă de portocală. Și cum poveștile de viață spuse de către invitații lui Mircea Dinescu nu sunt tocmai cele așteptate, poetul a descusut-o pe Ioana Maria Moldovan despre viața personală și când a aflat că încă nu a făcut nunta, s-a oferit să-i fie naș de cununie, cu condiția ca aceasta să fie organizată la Cetate. Vom afla cât de bine se descurcă Ioana la întorsul clătitelor și ce alte povești au depănat cei doi, în acordurile tarafului Gogu Iancu.

 

Duminică, 28 martie, Mircea Dinescu așteaptă telespectatorii la Prima TV cu noua lui emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu, iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending