Connect with us
Reclame

Ioana Petric prezentatoarea emisiunii Cronica Cârcotaşilor de la Prima TV îl aşteaptă cu braţele deschise pe Codruţ Kegheş!

L-a cunoscut la televizor, a avut plăcerea să lucreze cu el, s-a supărat când a renunţat să mai fie Cârcotaş, dar acum, se bucură „că a revenit cu picioarele pe pământ”. Ioana Petric aşteaptă cu nerăbdare noul sezon al Cronicii, unul în distribuţia căruia va fi şi Dezbrăcatu’.

„Mi-a adus cu regularitate bancuri proaspete, până într-o zi când a plecat de acasă…”

„Dacă m-am supărat pe el? Normal că m-am supărat, am ajuns, involuntar, copilul părăsit în divorţul anului. Dar l-am iertat”, se destăinuie Ioana pe blogul personal. Vedeta Prima TV îşi încheie postarea felicitându-l pe Codruţ Kegheş pentru revenire, ba, mai mult, aşteaptă să ciocnească un pahar, în cinstea deciziei. „Bravo Cici! Ne vedem acasă! Iau eu pâine! PS: Te aştept şi cu o bere!”.

Codruţ Kegheş s-a alăturat echipei Cronicii în 2001, iar zece ani mai târziu a primit un loc la pupitrul emisiunii.  Actorul, cunoscut pentru interpretarea personajului Cătălin Dezbrăcatu’, şi-a anunţat revenirea în rândul Cârcotaşilor printr-un videclip postat pe Youtube.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending