Connect with us

ALL MEDIA

Ioana Sandu a sustinut un deosebit recital, in seara zilei de de 3 Noiembrie,la Ceainaria Rendez-Vous (galerie foto)

Miercuri 3 Noiembrie 2010, Ceainaria Rendez-Vous din Bucuresti a fost gazda unui eveniment deosebit.Ioana Sandu a sustinut incepand de la ora 19:00 un frumos recital si astfel i-a incantat pe toti cei prezenti cu vocea ei minunata.

Artista a interpretat atat piese romanesti care se gasesc in repertoriul propriu, dar si numeroase coveruri internationale.

Published

on

Miercuri 3 Noiembrie 2010, Ceainaria Rendez-Vous din Bucuresti a fost gazda unui eveniment deosebit.

Ioana Sandu a sustinut incepand de la ora 19:00 un frumos recital si astfel i-a incantat pe toti cei prezenti cu vocea ei minunata.

Artista a interpretat atat piese romanesti care se gasesc in repertoriul propriu, dar si numeroase coveruri internationale.

Din propriul sau repertoriu Ioana a ales sa ne incante cu melodiile: “Prin amintiri“, “Voi pleca“, “Juramant” muzica fiind compusa de Francisc Reiter, iar versurile apartinandu-i Ioanei Sandu.

Artista a continuat recitalul cu melodii in limbile: franceza, spaniola, italiana, greaca, rusa, turca..si printre titluri amintim: “Je ne regrette rien”, ” Tu me acostumbraste ” , “Natalie “, Buenos dias tristeza “, “Les hommes qui passent”, ” L-homme que je suis “, “Istoria mou”, “Teli teli teli “, “Milioni roses”, ” Kalenin “, “Se stiamo insieme”, “O sole mio”.

Intr-o atmosfera deosebita, la lumina lumanarilor savurand aroma unui ceai..toti cei prezenti au avut ocazia sa se bucure de frumoasul recital sustinut de catre Ioana Sandu.

Prin amintiri – Ioana Sandu

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending