Ioana Stefan si Maria Chivu, castigatoarele sezonului 8 „Vedeta populara”. Show-ul, în topul audiențelor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Ioana Ştefan şi Maria Chivu, câştigătoarele sezonului 8 „Vedeta populară”

 

Show-ul prezentat şi realizat de Iuliana Tudor la TVR 1 este în top 3 al celor mai urmărite programe ale zilei de duminică, 19 iunie.

Surpriză mare în finala sezonului 8 „Vedeta populară”! Show-ul de talente din folclorul românesc are nu una, ci două câştigătoare! La finalul unui spectacol total, difuzat duminică seară de TVR 1, juriul emisiunii a anunţat cele două tinere care au câştigat premiul de 100.000 de lei şi titlul de „Vedeta populară”: Ioana Ştefan (27 ani), din Suceava şi Maria Chivu (21 ani), din Teleorman.

„Încă o finală Vedeta populară, de data aceasta cu două câştigătoare – Maria Chivu şi Ioana Ştefan. Ne-am încărcat şi în această duminică seară cu emoţiile tuturor finaliştilor şi sperăm ca, pentru fiecare, drumul pe scenă să continue frumos, măcar pe măsura prestaţiilor de la TVR. Noi le vom fi alături tuturor şi mai departe!”, declară Iuliana Tudor.

 

Finala sezonului 8 „Vedeta populară” – pe podiumul audienţelor zilei de 19 iunie

Spectacolul finalei „Vedeta populară”, cu Iuliana Tudor gazdă şi producător, s-a situat în top 3 al celor mai urmărite programe ale zilei de duminică, 19 iunie. În cel mai vizionat minut al finalei, înregistrat la nivel naţional la 22.45, 869.000 de telespectatori (4,9% rating şi 13,8% cotă de piaţă*) urmăreau la TVR 1 deznodământul sezonului 8 al concursului de talente din folclorul românesc. De altfel, „Vedeta populară” a obţinut locul al treilea în topul audienţelor la nivel naţional duminică, în intervalul 21.00-22.48.

Dar iată cine sunt cele două fericite învingătoare în sezonul 8 „Vedeta populară” de la TVR 1:

 

Maria Chivu,  21 ani, din Teleorman: „Acesta este premiul cel mai de preț: ceea ce am făcut pe această scenă!” 

Când era mică, organiza spectacole în fata curții. Făcea bilețele şi chema toți vecinii din sat. Era vedeta satului chiar de atunci. Acum, la cei numai 21 de ani ai săi, se poate lăuda cu performaţa ei, aceea de a câştiga trofeul şi titlul de „Vedeta populară“ a sezonului 8.

Maria Chivu a mai ajuns în finală şi în sezonul 5 al emisiunii, dar, de data aceasta, dorința de a obține titlul de ,,Vedeta populară” a fost mai mare: „Mi-am dorit foarte mult să repet această experienţă şi să arăt că sunt hotărâtă şi că pot mai mult”, spune tânăra, în prezent educatoare și studentă la Facultatea de Muzică din Craiova. Ocupația ei favorită este însă cea de solist vocal la taraful Florili-n Crâng. Cu fetele, colegele ei de taraf a crescut împreună, ele fiind şi cele care îi dau curaj când este pe scenă. Bunicul Mariei a fost lăutar și, de curând, a aflat că și străbunicul cânta la caval, la fel ca ea.

„Câștigarea trofeului Vedeta populară vine pentru mine ca o confirmare a drumului pe care l-am ales, din partea oamenilor pe care-i preţuiesc de când eram mică şi cărora doresc să le calc pe urme. Înseamnă că mă apropii cu pași mari de omul și artistul care vreau să devin. Un vis atât de mare a devenit realitate!”, declară Maria Chivu.

Deși şi-a dorit acest titlu, nu se aștepta să câștige: „Am pus acest gând deoparte și m-am concentrat pe momentele pe care urma să le prezint. La urma urmei, acesta este premiul cel mai de preț: ceea ce am făcut pe această scenă! Mi-am ales cu grijă repertoriul și sunt foarte bucuroasă că am primit aprecieri pentru ceea ce fac din tot sufletul!”, mărturiseşte interpreta din Teleorman, care ne dezvăluie şi ce va face cu premiul obţinut: „Pentru că iubesc costumul popular autentic, îmi doresc să achiziționez cât mai multe astfel de costume pentru colecția mea și să ajung să le port pe marile scene ale acestei țări și nu numai, alături de marii artiști” (Maria Chivu).

 

Ioana Ştefan, 27 ani, din Suceava: „Atâta timp cât Dumnezeu mă va ține pe pământ, voi cânta și voi duce cântecul și tradiția mai departe!”

Născută la Suceava, Ioana Ştefan s-a stabilit în Sibiu, unde și-a întemeiat o familie. Are 27 de ani, este căsătorită și mama unei fetițe de 1 an. Și-a cunoscut propria mamă când avea 20 de ani. Țin legătura în continuare, dar nu au o relație strânsă. Avea doar 2 ani când părinții ei s-au despărțit. Cei doi copii au rămas cu tatăl și, de atunci, sora ei mai mare îi e cel mai mare sprijin în viață.

„Câștigarea titlului de Vedetă Populară înseamnă enorm pentru mine! Reprezintă răsplata multor ani de muncă și dedicare domeniului muzicii. Totodată, este o confirmare a potențialului și calităților mele vocale la un nivel profesionist, de către profesioniști în domeniu!”, punctează Ioana Ştefan, câştigătoare, la rândul ei, a sezonului 8 „Vedeta populară”. „A fost o experiență cu adevărat specială și cu siguranță îmi voi aminti cu drag și emoție de fiecare moment în parte! Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au luat parte la organizarea și buna desfășurare a acestei competiții”, adaugă suceveanca.

Şi-a dorit să câștige, ca fiecare concurent de altfel, însă nu a crezut vreodată că se va și întâmpla. Şi asta „pentru că toți concurenții au fost cu adevărat foarte buni și talentați, dar mai ales competitivi”, subliniază Ioana.

Ce va face cu premiul? Nu are un plan clar, dar „cel mai probabil voi investi în repertoriu. Deja lucrez de ceva timp la câteva proiecte muzicale, cel mai important fiind cel alături de sora mea. Atâta timp cât Dumnezeu mă va ține pe pământ voi cânta și voi duce cântecul și tradiția mai departe!”, a mai declarat Ioana Ştefan.

Advertisement

Cortina e trasă peste sezonul 8 „Vedeta populară”. „Dar ne gândim deja la sezonul 9 al emisiunii. Transmit tuturor celor care vor să se înscrie la Vedeta populară invitaţia de a vizita site-ul http://www.tvr.ro/vedetapopulara/, pentru a afla toate detaliile necesare”, adaugă Iuliana Tudor, gazda şi realizatoarea emisiunii concurs destinate interpreţilor amatori din folclorul românesc​.

*Sursa: Kantar Media, Prelucrare SRTv, Copyright: ARMA

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete2 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedeteo săptămână ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV6 zile ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Seriale4 săptămâni ago

Anca Sigartău, schimbare radicală de look pentru rolul jucat în Lia – Soţia soţului meu

Reality Showo săptămână ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul “Infidelul” se apropie de final! Apoi Kanal D va difuza primul serial dublat în limba română „Destăinuiri”

Reality Show3 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni2 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Reality Showo săptămână ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Premieră TVo săptămână ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu: ”Acolo, pe cerc, strălucea”. Show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Facebook

Advertisement

IN Trending