Connect with us

EVENTS

Ion Caramitru si Horatiu Malaele, duel pe scena Teatrului National Bucuresti

Sala Studio a Teatrului National Bucuresti gazduieste la inceputul lunii noiembrie, duelul a doi titani ai scenei romanesti, Ion Caramitru si Horatiu Malaele.

Published

on

Sala Studio a Teatrului National Bucuresti gazduieste la inceputul lunii noiembrie, duelul a doi titani ai scenei romanesti, Ion Caramitru si Horatiu Malaele.

Astfel, una dintre cele mai apreciate productii teatrale ale momentului, ”Caramitru- Malaele, cate’ luna si in stele” nu va lipsi din programul lunii noiembrie al TNB-ului. Cortina Salii Studio se va ridica in data de 3 noiembrie la ora 20:00.

Cei doi mari actori vor transforma o seara banala, de luni, intr-un moment unic de buna dispozitie, acompaniati muzical de genialul violoncelist Adrian Naidin.

Ajuns aproape de finalul celui de-al treilea sezon, spectacolul de succes ”Caramitru-Malaele, cate’n luna si in stele”, se bucura de participarea masiva a iubitorilor de teatru.

Spectacolul este o excelenta provocare pentru doi maestri rostitori de versuri, eleganti si inteligenti, care exploreaza cu umor subtilitati ale mintii si colturi secrete ale sufletului. Caramitru recita rascolitor, imaginand, cu inteligenta si ingeniozitate, raspunsuri pe masura unui Horatiu Malaele vulcanic, irezistibil si plin de umor – demonstratii de virtuozitate intr-un duel de vorbe ai carui martori sunt adesea Shakespeare, Toparceanu sau Nichita.

“Sunt intalniri intre cuvant si sunet. Ambele au aceeasi origine: spiritul. Ambele vin din suflet”, spune Adrian Naidin.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate de la casa de bilete a TNB, Unirea Shopping Center(parter), Libraria Mihai Eminescu sau on-line pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro si in reteaua agentiilor EUROLINES & TUI TRAVELCENTER, preturile acestora fiind de 80 ron sau 100 ron in functie de categoria de loc.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending