Connect with us

Emisiuni

Ion Cristoiu, despre perioada copilăriei și motivul pentru care a devenit ziarist

Published

on

În ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, Ion Cristoiu a făcut dezvăluiri impresionante despre perioada dificilă a copilăriei, carieră, dar și viața de familie. Jurnalist, scriitor, analist politic și moderator TV, Ion Cristoiu s-a arătat într-o altă manieră, mai puțin cunoscută publicului și a vorbit, printre altele, în cadrul emisiunii moderate de către Denise Rifai, care a fost motivul ce a stat la baza dorinței de a deveni ziarist. 

 

 

Mă puneau părinții să muncesc, nu îi ajutam. Orășenii spun că ajută la muncile câmpului. Nu, la țară, cel puțin, la mine, eram sluga părinților. Munceam pentru familie, deci nu ajutam. Am vrut să devin ziarist când mi-am dat seama că poți să devii vedetă dacă ești ziarist pentru că numele tău o să fie, nu neapărat, pe toate gardurile, dar poate fi undeva. Eu nu am vrut să devin ziarist, am vrut să devin vedetă. A fi ziarist era pentru mine un mijloc de a-mi vedea numele peste tot”, a spus Ion Cristoiu în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Tot în emisiunea de aseară, Ion Cristoiu a făcut o serie de dezvăluiri și despre Elena Udrea. Jurnalistul a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi fost consilierul Elenei Udrea, însă a mărturisit că, după revenirea în țară a fostului politician, a sesizat o schimbare radicală în ceea ce o privește.

 

Nu, Doamne ferește!(…) Eu nu sfătuiesc niciodată politicienii (…) Dacă mă întreabă un politician, eu răspund. Dacă citește ce am scris eu, e foarte bine, dar nu îl sun și îl atenționez că am scris despre el (…) De când a venit din Costa Rica, Elena Udrea este total schimbată față de mine și pot să fac și o dezvăluire; nu că m-ar fi deranjat, dar am sesizat că, spre deosebire de alți ani, nu mi-a trimis nici măcar un mesaj de ziua mea… O știu bine pe Elena Udrea… O înțeleg, poate că nu e bine să îl suni pe Cristoiu”, a povestit acesta.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending