Ca sa fie sigura ca invitatii vor avea ce manca la cina, Ionela Prodan comanda mancarurile de la restaurant si pregateste doar salata si mamaliga. Desi ciupercile la gratar, branzeturile, pestele, friptura de porc si sarmalele au fost ireprosabil preparate, lipsa de experienta a gazdei si-a spus cuvantul si lucrurile au scapat de sub control.
Lautarii si-au facut numarul chiar la inceputul cinei, Dan Helciug a cantat toata seara la pian, iar Ionela a cautat soiuri de vin pentru Madalin Voicu, nemultumit de bauturi. Cum s-a incheiat o cina de pomina la “Cireasa de pe tort”, vedeti pe 17 septembrie, de la ora 19.30, la Prima TV.
Dan Helciug isi asteapta musafirii la malul lacului
Dan Helciug recunoaste ca in bucatarie intra rar, dar “atunci cand se intampla, se cunoaste”. De obicei, lui Dan ii gatesc sotia si mama soacra, iar de Revelion rolurile se inverseaza. Atunci, isi incanta familia cu asa zisele “fantezii culinare”, singurele la care este neintrecut.
La “Cireasa de pe tort”, Dan pregateste platouri cu branza de capra, ostropel de pui ardelenesc cu mujdei, iar la desert, pepene rosu. Desi masa este aranjata pe malul lacului, impresia “artistica” este spulberata de distanta mare pe care invitatii trebuie sa o parcurga “prin balarii” pana la locul cu pricina. Care este surpriza serii, vedeti pe 18 septembrie, de la ora 19:30, la Prima TV.