Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8 Chefi la cuțite - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8 Chefi la cuțite

Published

on

Chefi la cuțite și-a desemnat aseară câștigătorul sezonului cu numărul 8. Ionuț Belei, din echipa lui chef Sorin Bontea, este cel care a reușit să impresioneze juriul cu preparatele sale și să plece acasă cu mult râvnitul premiu. A fost una dintre cele mai grele finale de până acum, după cum au mărturisit și cei trei chefi, cu un nivel de competiție nemaiîntâlnit.

 

 

Dish-urile pregătite de finaliști puteau fi servite cu ușurință în cele mai bune restaurante din lume. „Pentru mine totul e un vis. Am venit la Chefi la cuțite pentru că îmi doream să mă pot întoarce în țară, să încep o viață aici. Îi mulțumesc lui chef Sorin Bontea pentru încrederea pe care a avut-o în mine și pentru șansa pe care mi-a acordat-o. Sunt extraordinar de fericit”, a declarat Ionuţ. „Ionuț e născut pentru bucătărie. Mi-am dat seama de asta încă din audiții, fapt ce m-a făcut să îi dau Cuțitul de Aur. Tot ce a făcut pe parcursul competiției a fost o confirmare a talentului extraordinar pe care îl are”, a declarat chef Sorin Bontea.

Finala Chefi la cuțite a sezonului 8 a obținut cifre record, cele mai mari de când s-a lansat show-ul, fiind lider detașat de audiență pe toate segmentele de public. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cu o medie de 13.8 puncte de rating și o cotă de piață de 38.7%, în timp ce al doilea clasat, PRO TV, a obținut 7.3 puncte de rating și 20.6% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban, cu o medie de 12.5 puncte de rating și 29.5 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, PRO TV, a obținut 5.4 puncte de rating și 12.6 procente cotă de piață.

Show-ul de cooking de la Antena 1 a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România, cu o medie de 12.5 puncte de rating și o cotă de piață de 28.8%, în timp ce PRO TV, clasat pe locul al doilea, a obținut o medie de 5.5 puncte de rating și 12.8 procente cotă de piață. În minutul de aur al emisiunii, 22.00, peste 2.6 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din ţară, urmăreau competiţia Chefi la cuțite.

 

Momentul în care Gina Pistol a anunțat marele câștigător, peste jumătate din publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, urmărea finala Chefi la cuțite. În minutul 23.56, show-ul a obținut la nivelul acestui segment de public o cotă de piață record de 52.2 procente. 

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targeturile 18-49 Urban, All urban şi Naţional
Perioada 16 decembrie 2020

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending