Connect with us

AUDIENȚE TV

Ionuț Cristache, atac dur la adresa CNA-ului . Emisiunea România9 a înregistrat o creștere fabuloasă în ultimele săptămâni

Published

on

Emisiunea România9 se arată a fi un adevărat succes. Realizatorul tv Ionuț Cristache a anunțat că în ultimele săptămâni ratingul a trecut cu mult peste așteptări, în ciuda startului greoi pe care l-a avut. Cum arată cifrele?

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Ionuț Cristache a anunțat că emisiunea România9 este un adevărat succes. Potrivit acestuia, în doar câteva săptămâni, emisiunea a crescut în mod fabulos, în ciuda start-ului greoi.

Astfel, ediția de joi a atins un vârf de 1.4 rating, cu un punct de plecare de la 0.1, susține realizatorul tv.

„Va multumim! Romania9 de la ora 17 a crescut fabulos in ultimele saptamani, chiar si cu start-ul greoi, de fiecare zi, din 0.0 sau 0.1 rating! Editia de ieri a reusit performanta de a fi peste dezbaterea de prime a statiei, atingand un varf de 1.4 rating, cu un punct de plecare de 0.1! #Romania9 #TVR1”, a scris Ionuț Cristache pe Facebook.

Amintim faptul că, realizatorul tv al emisiunii România 9, este un susținător al libertății de exprimare. Recent acesta s-a arătat revoltat de atitudinea CNA-ul în anumite acțiuni. Acesta i-a criticat pe „comisarii PNL-ului din CNA” și anumiți jurnaliști care, în opinia sa, nu reprezintă interesele publicului, ci mai degrabă pe cele ale partidului.

Mai exact, el spunea atunci, într-o postare realizată pe pagina sa de socializare că unii „jurnaliști plătăți la bucată de PNL” fac emisiuni „demne de elogiile de dinainte de ‘89”.

„Comisarii PNL-ului din CNA inchid ochii la jurnalistii platiti la bucata de PNL care fac emisiuni, unele chiar in prime-time, demne de elogiile de dinainte de ‘89, inchinate fostului conducator liberal, si-i inchid pentru ca si ei ii datoreaza in egala masura functiile din CNA!

Poate ca doamna Pocora and co ar trebui sa se autosesizeze si sa raspunda public la intrebarea, pe cine reprezinta acesti jurnalisti cand vin si prezinta “adevaruri” pe televizoare?

Interesul public sau partidul care i-a pus pe statul de plata?! Nu ar trebui patronii, managerii de presa chemati de URGENTA la niste discutii publice despre deontologie, despre practica acceptata redactional de a le permite propriilor jurnalisti sa incheie acorduri pecuniare cu partidele?!”, a scris Ionuț Cristache pe Facebook.

Totodată, el mai precizat că „această vânătoare va continua și nimeni nu va scăpa”, în contextul în care „CNA este preocupat să închidă și puținele voci critice care mai există în momentul de față”, spune el.

„Cat de onesti mai sunt acesti jurnalisti si in ce fel mai e garantata etica muncii lor in fata publicului?! In schimb , CNA este preocupat sa inchida si putinele voci critice care mai exista in momentul de fata, sa sugrume orice parere contrara si sa inhibe orice act jurnalistic, naspustind o INSTITUTIE A STATULUI asupra unor jurnalisti lipsiti de aparare!

Cred ca indiferent de redactiile unde lucram, indiferent de simpatii si antipatii, de lucruri care ne apropie sau ne despart, ar trebui sa reactionam pentru ca altfel, aceasta vanatoare va continua si nimeni nu va scapa! Vor instituirea fricii si frica este cea mai aspra forma de CENZURA!”, a completat realizatorul TV.

Sursa: https://www.capital.ro/

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending