Connect with us

Televiziune

Ionuț Cristache se alatură echipei Prima Nwes

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Cu o carieră de peste 10 ani în jurnalism, Ionuț Cristache intră în echipa Prima News. Cel mai nou canal din portofoliul grupului Clever le propune telespectatorilor un proiect curajos: să  “Facem știri împreună!” Prima News caută soluții la problemele stringente ale României: școală, spital, infrastructură, energie, diaspora, clasa politică. 

Prima News este televiziunea jurnalismului constructiv, în care fiecare dintre noi se regăsește cu întrebări, dileme, speranțe, dezamăgiri, căutări de soluții, visuri și planuri de viitor.

Din 15 ianuarie, în fiecare duminică, în prime time, Ionuț Cristache și invitații săi vor oferi echilibru, argumente, soluții pentru viitor, vor reconstrui mentalități și vor discuta temele zilei, cu echidistanță și echilibru. „Mă bucur să intru în familia Prima, mai ales într-un  moment aniversar, la 25 de ani de la prima emisie Prima TV. Și mă bucur să mă alătur unui proiect atât de curajos și ambițios precum Prima  News. Voi modera o emisiune cât o săptămână.

Vom strânge toate temele, toate subiectele și le vom parcurge împreună cu Mircea Dinescu și invitații. De asta am și decis asupra numelui “La final” pentru că după noi se închide săptămâna. E un final de săptămână, de evenimente, de agendă publică și noi ne adunăm cumva să contabilizăm tot ce s-a întâmplat.”

Atras de proiectul de televiziune al celui mai nou canal de știri din România, Ionuț Cristache spune că este pregătit pentru efervescența începutului. „Îți poți pune amprenta asupra proiectului, poți dezvolta idei pe care le-ai avut în trecut și nu s-au materializat din diverse motive. E un ritm pe care, cred, orice jurnalist și-l dorește la un moment dat și, totodată, o provocare. Să-ți propui să spargi bariere, prejudecăți, obiceiuri de consum și să lansezi un nou produs într-un peisaj media atât de complex ca cel românesc, nu poate fi decât interesant.”

Din 15 ianuarie, Ionuț Cristache poate fi urmărit în fiecare duminică, în prime time la Prima News.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending