Connect with us

Emisiuni

Ionuţ Iftimoaie merge sâmbătă la duel Ferma Vedetelor! Controversele se ţin lanţ în show-ul de la PRO TV!

Published

on

 
Prev1 of 2

Numirea lui Dima în funcția de fermier al săptămânii a adus cu sine multe controverse. Astfel, nominalizarea lui Ionuț ca duelist a instaurat o atmosferă încărcată de tensiune, care a dat startul adevăratelor strategii pentru competiție.

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Ferma Vedetelor a fost urmărită, în intervalul de difuzare 20:30 – 21:27, de aproximativ 1.7 milioane de români, iar în minutul de aur, de la 21:24, peste 2.2 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 9.6 puncte de rating și 22.4% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi, Antena 1 a obținut 5.7 puncte de rating și 13.3% share.

Cele două grupuri formate la Ferma Vedetelor sunt deja evidente. Pe de-o parte, Vica, Cristina, Dan și Dima și-au unit forțele împotriva lui Ionuț, Augustin și a Doiniței. Vica și Cristina au încercat să îl convingă la micul dejun pe Ionuț să meargă la duel cu Augustin.

Chiar dacă decizia lui Dima de a îl propune pe Ionuț la duel nu era confirmată oficial, el a fost conștient încă de când a fost numit servitor că el va fi cel nominalizat să lupte sâmbătă. Astfel, întreaga zi s-a concentrat pe luarea unei decizii corecte în ceea ce îi privește adversarul.

Ionuț a dezbătut subiectul duelului cu Augustin, iar acesta i-a propus câteva soluții, în speranța că nu îl va provoca pe el: „Pe noi ne interesează să lovim două păsări: Dan și Dima. Ideea este că, dacă mergi cu mine, elimini una săptămâna viitoare. Dacă îl iei pe Dan, elimini una, eu o elimin pe a doua. Am scăpat de doi. Se ia macazul de la început, înțelegi? Vine la comandă, cel mai probabil, Vica!”.

Augustin este foarte lucid și spiritul său competitiv a gândit strategia până în marea finală. Discuția potențialilor adversari s-a purtat și între Dan și Augustin, iar Dan s-a autopropus să se sacrifice pentru Augustin. Când l-a văzut venind de la meditație din pădure, Ionuț i-a spus lui Dan: „Voodoo-ul tău nu ține cu mine. Rugăciunile maică-mii sunt mult mai puternice decât gândurile negative!”. 

Ferma Vedetelor concurenti pro tv Ferma Vedetelor concurentii baieti pro tv Ferma Vedetelor toti concurentii pro tv

Foto Credit: PRO TV

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Show-ul Vulturii de noapte de la Kanal D a fost scos din grila!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Victor Slav, alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, au fost scoși din grila de programe Kanal D. Cei trei prezentau emisiunea Vulturii de noapte, însă aceasta nu va mai apărea pe post, conform deciziei luate de conducerea postului de televiziune anunta, unica.ro .  

Principatul motiv a eliminarii show-ului din grila au fost cifrele sub asteptarile statiei!

Victor Slav nu pare să fie foarte afectat de această schimbare neașteptată din cariera sa având în vedere că prezentatorul TV deja a părăsit Capitala. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a plecat într-o scurtă plimbare la Bacău, dar a ținut să-și înștiințeze fanii că totul este perfect în regulă cu el: ”Un scurt popas în Bacău la ”Deja mă simt mult mai bine. Mulțumesc!”, – a scris Victor Slav în dreptul unei fotografii în care apare alături de un doctor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Andra, la finalul unui moment de salsa: ”Nu mai dansez cu Mihai Petre!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Românii au talent revine vinerea aceasta cu o nouă ediție extraordinară din sezonul #9suprem. Concurenți care vor ului jurații și publicul vor lua cu asalt scena talentului și le vor prezenta momente la care nu s-ar fi așteptat.

Încântat de reprezentația de salsa a unei concurente, Mihai Petre i se alătură și dansează împreună, însă fata are un mic accident pricinuit de jurat. ”Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat de mult, m-am trezit și eu pe scenă și n-am știut ce am făcut acolo. Chiar îmi pare rău… Nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghie.”, spune Mihai ușor îngrijorat și gânditor. Andra, vehementă și temătoare pentru manichiura ei, spune: ”Eu nu mai dansez cu Mihai Petre!”.

Tot mâine, jurații sunt uluiți de performanțele unei concurente de numai 12 ani și de momentul pe care-l prezintă. ”Nu înțeleg, băi, nene! Nu are limite, nu are limite, efectiv… Nu există limite.”, spune Smiley, profund impresionat.

Jurații, împreună cu Smiley și Pavel, dar și publicul, nu se pot abține și i se alătură unui concurent pe scenă în timpul numărului acestuia. Toți dansează, cântă și simt bucuria din reprezentația participantului, iar Andra îi învață pe Smiley și Pavel câteva mișcări noi de dans.

Vineri, de la 20:30, scena Românii au talent va fi inundată cu bucurie, entuziasm, carismă și foarte mult talent.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vedeta din spatele măștii Venom a stat trei ore fără să vadă și să audă: “A trebuit să-i turnăm pe cap și corp o substanță foarte fierbinte”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Venom vine joi, 21 martie, de la ora 20.00, la “Scena misterelor”, iar vedeta care se ascunde în spatele măștii a avut de suportat multe de dragul acestui personaj. Venom a fost una dintre cele mai complicate măști care au urcat până acum pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, fiind necesare nu mai puțin de două luni pentru realizarea ei.

În primul rând, vedeta din spatele măștii a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. Apoi, a trebuit să suporte să-i turnăm pe cap și pe corp o substanță specială, foarte fierbinte, care să-i dea aspectul de lucios. Pe lângă toate astea, ghinionul a făcut să i se scurgă “sângele” de la gură, care a pătruns pe lângă piele și a desprins masca. Prin urmare, a fost nevoie de încă o oră ca să o refacem. Așadar, vedeta a avut ceva de îndurat, însă nu s-a plâns absolut deloc”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

Cine se ascunde în spatele supereroului Venom, telespectatorii vor descoperi joi, 21 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending