Ionuţ Iftimoaie merge sâmbătă la duel Ferma Vedetelor! Controversele se ţin lanţ în show-ul de la PRO TV! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Ionuţ Iftimoaie merge sâmbătă la duel Ferma Vedetelor! Controversele se ţin lanţ în show-ul de la PRO TV!

Published

on

Numirea lui Dima în funcția de fermier al săptămânii a adus cu sine multe controverse. Astfel, nominalizarea lui Ionuț ca duelist a instaurat o atmosferă încărcată de tensiune, care a dat startul adevăratelor strategii pentru competiție.

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Ferma Vedetelor a fost urmărită, în intervalul de difuzare 20:30 – 21:27, de aproximativ 1.7 milioane de români, iar în minutul de aur, de la 21:24, peste 2.2 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 9.6 puncte de rating și 22.4% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi, Antena 1 a obținut 5.7 puncte de rating și 13.3% share.

Cele două grupuri formate la Ferma Vedetelor sunt deja evidente. Pe de-o parte, Vica, Cristina, Dan și Dima și-au unit forțele împotriva lui Ionuț, Augustin și a Doiniței. Vica și Cristina au încercat să îl convingă la micul dejun pe Ionuț să meargă la duel cu Augustin.

Chiar dacă decizia lui Dima de a îl propune pe Ionuț la duel nu era confirmată oficial, el a fost conștient încă de când a fost numit servitor că el va fi cel nominalizat să lupte sâmbătă. Astfel, întreaga zi s-a concentrat pe luarea unei decizii corecte în ceea ce îi privește adversarul.

Ionuț a dezbătut subiectul duelului cu Augustin, iar acesta i-a propus câteva soluții, în speranța că nu îl va provoca pe el: „Pe noi ne interesează să lovim două păsări: Dan și Dima. Ideea este că, dacă mergi cu mine, elimini una săptămâna viitoare. Dacă îl iei pe Dan, elimini una, eu o elimin pe a doua. Am scăpat de doi. Se ia macazul de la început, înțelegi? Vine la comandă, cel mai probabil, Vica!”.

Augustin este foarte lucid și spiritul său competitiv a gândit strategia până în marea finală. Discuția potențialilor adversari s-a purtat și între Dan și Augustin, iar Dan s-a autopropus să se sacrifice pentru Augustin. Când l-a văzut venind de la meditație din pădure, Ionuț i-a spus lui Dan: „Voodoo-ul tău nu ține cu mine. Rugăciunile maică-mii sunt mult mai puternice decât gândurile negative!”. 

Ferma Vedetelor concurenti pro tv Ferma Vedetelor concurentii baieti pro tv Ferma Vedetelor toti concurentii pro tv

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending