Connect with us

ALL MEDIA

Ionuţ Iftimoaie, victima unei farse explozive la „Plasa de stele”! (galerie foto)

Published

on

 

Marţi, 21 decembrie, de la 20.30, Ionuţ Iftimoaie revine în platoul „Plasa de stele”! Luptătorul de K1 a fost săptămâna aceasta victima unei farse explozive care a antrenat resurse impresionante şi cascadorii de excepţie! 6 maşini distruse, un camion ars, 2 kilograme de explozibil utilizat, acestea sunt doar câteva din picanteriile unei farse care l-a făcut pe Ionuţ Iftimoaie să simtă ca pe câmpul de luptă.

Ionuţ Iftimoaie a fost atras în plasa lui Dan Negru sub pretextul că va filma un spot publicitar al campaniei “Moş Crăciun nu întârzie niciodată”. Ideea farsei a pornit de la faptul că există oricând posibilitatea ca ceva să nu meargă bine într-o echipă care antrenează foarte multe persoane. Aceasta a fost şi situaţia echipei din care a făcut parte Ionuţ Iftimoaie pentru filmarea spotului publicitar de Crăciun.

Odată ajuns la locul filmării, Ionuţ Iftimoaie a fost întâmpinat de echipa de filmare: regizor, asistentă regie, redactor şi operatori. I s-a explicat ce are de făcut, iar după o scurtă discuţie cu echipa, nimic nu părea prea complicat pentru luptător. Începerea efectivă a filmării a fost însă momentul în care lucrurile au luat o întorsătură ciudată.

Semnul de începere al filmării trebuia să fie dat de Ionuţ Iftimoaie cu ajutorul unei fumigene. Din păcate pentru luptător, comunicaţiile „s-au stricat”, iar el a dat semnalul mai devreme. Circulaţia nu era închisă şi iadul a început cu tamponarea a două maşini. De aici şi până la dezastru total nu a mai fost decât un pas. Ionuţ Iftimoaie a devenit brusc responsabil pentru nefericitele evenimente care au dus la distrugerea a 6 maşini şi arderea unui camion.

Pe 28 Decembrie, „Plasa de stele” va oferi telespectatorilor o ediţie specială în care pe lângă cele două victime vor fi readuse în atenţia publicului cele mai şocante momente din acest sezon al emisiunii „Plasa de stele”.

Luna Decembrie continua cu editii de exceptie pentru telespectatorii Antena 1. În Ajun de Crăciun, Simona Gherghe şi maeştrii umorului Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru vin cu multe surprize şi momente inedite. „Acces Direct” de la ora 17.00 şi „Crăciun cu Nae şi Vasile” de la 20.30 vor aduce bucuria sărbătorilor în casele românilor. Dimineaţa de Crăciun va începe cu o ediţie specială din „Neaţa cu Răzvan şi Dani”. Mihaela Rădulescu va fi şi ea alături de telespectatorii Antena 1 în prima şi a doua zi de Crăciun pentru trei ore de voie bună. Invitaţi deosebiţi, bucate alese, multă căldură şi veselie, acestea vor fi ingredientele pentru a aduce în prezent Crăciunul tradiţional românesc, încărcat de bucurie. Emisiunea „Crăciun în familie” prezentată de Mihaela Rădulescu va fi difuzată de la ora 13.00.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare eveniment media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending