Connect with us
Avatar

Published

on

Initiative Media, BPN România și Universal Media, parte a grupului Interpublic MediaBrands, anunță lansarea Cadreon, noul hub de programmatic buying, localizat în Ungaria, acesta va  deservi piețele din Europa Centrală și de Est.  

Lansarea în această zonă din Europa face parte din strategia de expansiune a serviciului Cadreon, deja operațional în peste 25 de țări la nivel global. Cadreon a fost introdus pentru prima dată în Europa în 2011, în Marea Britanie, și a fost extins cu rapiditate pentru piețele din Germania, Olanda, Franța, Belgia, Italia, Danemarca, Spania și Suedia.

“Suntem bucuroși să aducem Cadreon în Ungaria. Programmatic buying-ul înregistrează creșteri importante la nivel global, iar noi suntem pregătiți să oferim cele mai inovatoare platforme care pot maximiza rezultatele campaniilor clienților noștri. Cadreon și-a demonstrat eficiența pentru agențiile Mediabrands din mai multe piețe și suntem nerăbdători să replicăm acest succes și în Europa Centrală și de Est”, a declarat Mark Walker, SVP, Director Mediabrands Audience Platform, World Markets, IPG Mediabrands.

“Lansarea platformei Cadreon este încă un pas pe care rețeaua noastră IPG Mediabrands îl face către era programatică, ușurând accesul clienților noștri la tehnologie, smart data, inventar digital, pentru a eficientiza și mai mult buying-ul digital”, a adăugat Alexandra Olteanu (foto), Managing Director Initiative Media.

Acționând ca un cumpărător de media independent, Cadreon integrează inventar și data provenind de la multiple DSP-uri partenere (demand side platforms) – locale și internaționale, maximizând astfel eficacitatea și eficiența comunicării în display-ul digital, dar și în online video sau pe platformele mobile.

“Într-o perioadă scurtă, digital media a trecut prin mai multe stadii de achiziție a spațiului publicitar, mișcându-se rapid de la negocieri manuale, la ad networks, platforme de ad exchange și, cel mai recent, programmatic buying. Cadreon este singura platformă de implementare a campaniilor digitale care mixând tehnologia cu insight-uri de audiență și resursă umană obține un ROI de excepție prin real time bidding. Rezultatul:  precizie, timp salvat și investiții inteligente pentru clienții noștri”, a spus Ileana Tomescu, Managing Partner, BPN România.

“Platforma Cadreon reprezintă tehnologia 2.0 pentru optimizarea campaniilor digitale și vine ca o continuare naturală a eforturilor noastre de până acum. Dorim prin această lansare să aducem un nou avantaj clienților noștri, care vor avea acces, în premieră pentru piața din România, la tehnologii deja validate în cele mai avansate piețe de media din lume”, a comentat Mihai Trandafir, Managing Director Universal Media.

Obiectivul Cadreon de a targeta audiența potrivită la momentul oportun este realizat cu ajutorul tehnologiei TotalTag, instrument care permite colectarea de date și insight-uri de audiență relevante care mai apoi ajută la optimizarea continuă a  campaniilor “on the run”. Integrarea tuturor acestor capabilități și folosirea lor în mod corespunzător vor contribui la  îmbunătățirea substanțială a rezultatelor campaniilor online derulate de agențiile IPG Mediabrands.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook

IN Trending