Connect with us

Emisiuni

Irena Boclincă, la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“ de la iUmor

Cheloo: „De fiecare dată când a venit şi a impersonat zeiţa politicii româneşti, a avut succes!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Cea mai nouă ediție de audiții iUmor o va aduce la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“ pe talentata actriţă Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă şi câştigătoarea sezonului şase iUmor. Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo au savurat glumele prezidențiale şi, de altfel, întreg discursul Irenei pe scena iUmor. Întregul moment și câți dintre concurenți vor ajunge la votul publicului, telespectatorii pot afla duminica aceasta, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Încă un concurent este eliminatul săptămânii la Survivor România. S-a lăsat cu lacrimi și urlete!

Scena iUmor s-a transformat pentru minute bune într-o scenă politică, de unde Viorica Dăncilă, impersonată de câştigătoarea sezonului şase iUmor, Irena Boclincă, a ţinut un discurs politic de zile mari. „Ce aş face dacă aş afla într-o zi că sunt preşedinte? Ca şi actualul, aş rămâne mută!”, şi-a început ea discursul, în hohotele de râs ale întregii săli. „O să fac multe pentru ţară, chiar dacă sunt împotriva ei! Pardon! Chiar dacă sunteţi împotriva mea! Am vorbit cu specialiştii în construcţii, care mi-au zis că avem două soluţii: ori astupăm gropile, ori, mai ieftin, săpăm în jurul lor, ca să nu se mai vadă!”, a mai spus Viorica, pentru ca apoi să completeze: „Şi dacă nu vor aştia să ne dea lumina cu bani mai puţini, o să producem propriul nostru curent. Deschidem uşa şi de la balcon, şi de la sufragerie şi gata!”. Juraţii au savurat discursul politic, iar la final Cheloo a mărturisit: „De fiecare dată când a venit şi a impersonat zeiţa politicii româneşti, a avut succes!”.

Întreaga serie de glume pregătită de Irena Boclincă, care a impersonat-o pe Viorica Dăncilă, momentul invitatului special, numerele concurenților, dar și cine este juratul care a ieșit învingător în urma concursului organizat înainte de a începe ziua de filmare a audițiilor,  telespectatorii pot descoperi duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending